Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó sokanvagytok és vazeg alig birok visszaolvasni!
azt azt,,
Na én is élek ám csak a szám gép ördögei mostanában engem szorakoztatnak!
Amúgy meg enyém a drágaság!
És most már dolgozom, ugyhogy tuti meglesz májusra az én kiskecském is! Dagadt Raga visszatér!
igen arra gondolt
Ronis, a kis piros alatt a triál mocit kell érteni?
okés köszönöm
döme, mondassz egy árat a kis pirosra valo hátso sárvédöre,,, merthogy ma is tanitottam repűlni a kicsikét egy párszor, de a farok szárnyával nagyon szarul csapdos,
oksi ákos, szolok majd,
szia Bálint arra benéveznék .
jó estét ,sziasztok .
tömd be
én is kibaszott nagyon mentem
most értem haza
Hol van már ez a Zozi gyerekek? ennyire kiütötte volna magát Zozó nap utá
cső gas gas osok veletek előfordult már(2t) hogy ami van a rezonátor és a dob közötti cső az kiégett? most vasárnapi motorozásom elég jól sikerült és a tömés is elég jól kiégett meg a cső is meg az a gumitömítés ami rajta vlt az is eltűnt basszsu nem tudok képet felrakni na mind1 szal ki van égve van rajta egy luk
jo estét, de jot motoroztam,,
csak a 50 cc a különbség és ,hogy a250-t kicst jobban kell pőrgetni!
Köszi Gábor!
köszönöm a számot a holnapi nap folyamán érdeklődöm!amugy neked az ec 300 milyen motorikusan vagy van vele baj?mi volt vele a gond?(én azt hallom h a gasgas elég jó motor nem nagyon igényes)és ezért szeretnék én is nagyon ilyet meg már látam videókat róla és nagyon könyen lehet rakni ide oda nagyon tetszet meg amikor ott ki probáltam akkor is nagyon be jött bele szeretem nagyon erőss motor és nagyon is tetszik akkor nagyon szép állapotba volt örülnék ha most is olyan lenne mert 2007est seretem volna nagyon de olyat nem találtam a 300as meg nagyon erőss szval minden áron 250 kellene!Ha vmi érdekes mondani valótók van a motorral kapcsolatba akkor nagyon szivesen olvasnám
előre is köszönöm
te nemtudod meg soha hogy mennyi lesz a sárvédő
hello, írtam mailt de megkérdem, mennyi lesz a sárvédő?
Kelemen An..drissal mi van?
Szia! A 250-es megvanamit ott láttál... eladó
érd: 06/20-4271314
rere
Sziasztok!
Gas Gas 250 EC érdekelne engem 2006-2007 nem tudtok esetleg mert msotanra szedtem össze a pénzt rá !Az meg van még ami a jamboree-n volt 250es Jani?!
előre is köszi
Sziasztok tovább jó napot!