Szerintem néézd meg, hogy a Master Enduro teszten évről-évre melyik endurot választják meg a legjobbnak a világon!
Bezony, az GasGas EC 300!
Tök birom, hogy azon a teszten volt világbajnok enduro versenyzők tesztelnek, de a magyar ember arra nem ad ám! Nem, nem itt csak a KTM létezik!
Hozzá teszem a KTM EXC 300 60valahány pontot kapott és így lett második, míg a GasGas EC 300 majdnem 170 pontot zsebelt be!
Tessék kipróbálni és utánna meglátod miről is beszélek!
Ja, és itt nem személyeket szólok meg, hanem a magyar mentalitást!
szerintem megéri az árát,bár azért nézesd meg egy szerelővel és alkudjál le az árbol legalább 50 ezret,abbol már kijőn egy dugó és majdnem egy láncszett is!
Hallod Motocrossmánia!olyan kérdésem lenne,hogy ültél te valaha egy 2 T gasgas-on?Mert itt osztod az észt de fingod nincs arrol hogy mit beszélsz!Nekünk van egy EC 200 és egy EC 300 de én ha lenne pénzem most simán megvenném!Vennék egy enduro kerékszettet és a szuperlotyo szettel együtt eladnám kb 1 milláért!de bisztos te jobban tudod,hogy mit lehet eladni!
Döme
Megjárattam a cuccokat.
Az új csimmába durva volt menni...se váltani se fékezni nem tudtam kb
ma 20 percet álltam a melegvízben a kádban,csizmával alábamon....
hétvégéig muszáj betőőőrni
na mi a gecit csinÁljak akÁrhÁnyszor rÁklikkelek ezen az oldalon valamire rÖgtÖn nyÍlik egy Új ablakban a cucc:::ezer ablak nyÍlik ki szÉp sorban :::hol lehet ezt kikapcsolni azonnal
Bocsesz, hogy közbeszólok!
Szerintem néézd meg, hogy a Master Enduro teszten évről-évre melyik endurot választják meg a legjobbnak a világon!
Bezony, az GasGas EC 300!
Tök birom, hogy azon a teszten volt világbajnok enduro versenyzők tesztelnek, de a magyar ember arra nem ad ám!
Hozzá teszem a KTM EXC 300 60valahány pontot kapott és így lett második, míg a GasGas EC 300 majdnem 170 pontot zsebelt be!
Tessék kipróbálni és utánna meglátod miről is beszélek!
Ja, és itt nem személyeket szólok meg, hanem a magyar mentalitást!