).
tavaly Feco, ( motocrossmánia) egész évben avval szivott, lassan gyogyul és könnyen vissza törik,,
Makacs egy dolog ez a Sajka…
Lehet amikor azt mondta hívjam fel 8 hét múlva, valami randira gondolt?
Nem is megyek vissza hozzá…
de egy sajkacsonttal elbánnak...
sportkórház..országos trauma vagy van még egy.két hely ...
Én már ilyen maradok, max pár év, és már rutinból fogom berúgni a gépet, ahhoz nem kell a kéz. Vagy ez kihat a lábamra is?
Valóba addig jó amig nem kell csavarozni ezt a törést,borzasztó rossz a csont vérellátása és azért gyógyul lassan.Sőt bizonyos esetkeben bekocsonyásodk a csont körül és nem forr össze.Na ekkor és ha elmozdul szokták csavarozni.Hátrány lesz gyógyulás után,hogy nem akar majd hajlani a csuklód hátrafelé.1,5 hónap gyógyterápia szerintem kevés.Nekem egy évem ment rá és most sem százas,pedig nem kellet csavarozni és szépen a helyére forrt vissza.Én a három hónap gipszet kevésnek tartom,persze csak óvatosságbol mondom,mert nekem is nyáron volt és brutális volt az élmény.Levették a gipszet,de mintha nem forrt volna össze a csont ,,érzés,pedig a rtg mást mutatott.Hidd el,ha jót akarsz akkor várd ki míg felépül a kezed.Majd ősszel finoman barátkozz újra a motorral,de addig amíg nem tudsz egy egészséges fekvőtámaszt megcsinálni,akkor ne is erőltesd mert csak jobban kitolódik a rehabilitációs időd.Én evs márkájú neoprén csuklószorítóban motoroztam és motorozok ma is ha rájön az ö perca csuklómra.Hahahaha.Merevítósben nem lehet megfogni a kormányt.EVS neoprén nekem bevált.
Üdv.:Fecó!