Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Te mivan sóskuttal?Müxik még mert állitolag bezár,a bányarésze illetve a pályára lehet menni még?Tudsz valamit mert mndenki mást mond
Team USA bejelentette vasárnap (julius 20.-án) Unadillában az AMA bajnoki forduló alkalmával a 2008-as Mx of Nationson induló csapatát a következő névsor szerint: James Stewart (MX1), Ryan Villopoto (MX2) és Timmy Ferry (MX3/Open).
1986 óta ez az első alkalom, hogy a csapat résztvevői egyetlen márkájával indulnak, ezúttal KAWASAKIval
majd a suliban lesz felvilágosító óra lol.
vasárap nem jön valaki sóskútra?
verseny helyett maradt ez
akkor ne is állítgasd el
Futóműben abszolút analfabéta vagyok, azt se tudom, hogy kell az én súlyomhoz beállítani...szóval megyek vele úgy, ahogy megvettem
de jó tudni róla
Mennyi pénz? Parillánál Cemoto 24ezer forint
te még nem használsz ilyet
Átszaladunk az almáskertbe.
Jössz/tök?
kartel védő
ezt is megéri feldobni
Hazarohant a kőműveshez már rég. . .
Vasárnap megyek arra motorostul. . .
Öcsémet kicsit átmozgatom. . .
Döme
Kata elfelejtett visszahívni
Futóműben sok kellemes meglepit tartogat még a kicsikéd. . .
Van kartervédő és megéri földobni.
Ja és 446nál járok
Amit ma vettem észre az az, hogy sokkal tovább lehet fordítani a kormányt, mint a KTM-en...ott teljesen faszánatosra beállítottam a csavart, épphogy nem ért hozzá semmihez, de még így is nagyon keveset fordul
kurva dugó
nincs valakinek egy fölösleges kisbusza...amibe legalább 1 motor beleférne...és kölcsön is adná?
esélytelen...
huh tényleg Döme, neked megvannak a tisei banzai-ról a képek?
nincs véletlen valami sztárfotó rólam köztük? kiraknék már végre egyet adatlapra...
Még olyan kérdésem lenne, hogy megéri-e kartelvédő? vagy mi annak a neve ami alulról védi a blokkot beszerezni...tegnap ugyan majdnem sikerült elkapni egy földbe leszúrt betonvalamicskét, de erre nincsenek fák kidöntögetve az útra
és be se ugrottál egy kávéra, süteményre vagy pasztasutára...?!