állóképességre meg gyúrjatok rá homokon ill homokos pályán... én azé bírom relatíve sokáig mert elég sokat edzettem a gyáli homokban... de ez olyan pálya h amikor először voltam az első kör után majd beszartam
a natura 2000 meg szopjon le, már közel 4 hete folyamatosan lövik a bakonyt, de persze ez nem probléma,,,,
ma délelött olyan ágyu zárotűz volt hogy olyat utoljára sztálingrád látott, vadászgépek csaptak le párosával a védtelen bakonyi domboldalakra, gépesitett lövész századok lötték nagykaliberű sorozatlövökkel a bokrokat, és a kitarto munka gyűmölcsének délutánra meg is lett az eredménye, mikor az egész also bakony, sok hektár erdövel eggyűtt lángolt,,,,,
értem
hát...monor is 2000,de az fullosabb...
van csomó vc,rendes lehúzós nem pottyantós
nagy fedett rész padokkal,asztalokkal,tó ahol lehet fürdeni nyáron,atom jó pálya stb...
csaoooo
ma délelött olyan ágyu zárotűz volt hogy olyat utoljára sztálingrád látott, vadászgépek csaptak le párosával a védtelen bakonyi domboldalakra, gépesitett lövész századok lötték nagykaliberű sorozatlövökkel a bokrokat, és a kitarto munka gyűmölcsének délutánra meg is lett az eredménye, mikor az egész also bakony, sok hektár erdövel eggyűtt lángolt,,,,,
Bemész, balrafordulsz a folyosón, átmész egy ajtón és ott a pult szemben...
mindegy van telefon
tokodon egy kocsma
Használd egészséggel....Zoozeenak köszönd, ő postázta!
hát...monor is 2000,de az fullosabb...
van csomó vc,rendes lehúzós nem pottyantós
nagy fedett rész padokkal,asztalokkal,tó ahol lehet fürdeni nyáron,atom jó pálya stb...
de úgy gondoltam hogy 125 től 2000 124 1000
De lehet hogy egyszerűbb szerezni egy mikrobuszt..