Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hidi Tibis videód!
Nálunk van fasza kis fosóhomokos pálya Jöhettek, ha akartok
Kik azok a botosok?
döme te tudod hogy hol vannak a botosok? ha igen akkor ott kéne talizni mert semmi kedvem bemenni dorogra mocival
állóképességre meg gyúrjatok rá homokon ill homokos pályán... én azé bírom relatíve sokáig mert elég sokat edzettem a gyáli homokban... de ez olyan pálya h amikor először voltam az első kör után majd beszartam
nekem is.. aznap vagyok 9 hónapos házas
Nem lenne.
hát ahogy egyre öregebb leszek már nem fog menni a dupla backflip
na megyek megnézem mit nyomatnak ma a morrisonsba
csaoooo
a natura 2000 meg szopjon le, már közel 4 hete folyamatosan lövik a bakonyt, de persze ez nem probléma,,,,
ma délelött olyan ágyu zárotűz volt hogy olyat utoljára sztálingrád látott, vadászgépek csaptak le párosával a védtelen bakonyi domboldalakra, gépesitett lövész századok lötték nagykaliberű sorozatlövökkel a bokrokat, és a kitarto munka gyűmölcsének délutánra meg is lett az eredménye, mikor az egész also bakony, sok hektár erdövel eggyűtt lángolt,,,,,
hát ha van olyan hely, ahol már találkoztatok, az jó....telefon nem mindig jó, mert mi menetközben nem halljuk...
van annál zoralabb múltkor altáron ittunk egy a fritznél is lepukantabb helyen 190 volt a soproni
a bányászkocsma,nem?
Bemész, balrafordulsz a folyosón, átmész egy ajtón és ott a pult szemben...
az nagyon zoral hely
jah az jó lenne mert mi kimegyünk vaterral oda ahól találkoztam dömével/zoozeeval/lenessel aztán ti máshól vagytok
mindegy van telefon
kantin tudod hoyg hol van?
tokodon egy kocsma
Szia Bálint!
Használd egészséggel....Zoozeenak köszönd, ő postázta!
értem
hát...monor is 2000,de az fullosabb...
van csomó vc,rendes lehúzós nem pottyantós
nagy fedett rész padokkal,asztalokkal,tó ahol lehet fürdeni nyáron,atom jó pálya stb...
az nem szerencsés, mert úgysem találjuk meg egymást...olyan helyen kell találkozni,amit mindenki ismert tutira....pl: homokbánya vagy a bányászkocsma!
szevasztok ,, Andris megkaptam a láncot köszönöm,,
hát ha van pénz akkor egyszerűbb ja...
és én már menntem olyannal

de úgy gondoltam hogy 125 től 2000 124 1000
még nincs...
De lehet hogy egyszerűbb szerezni egy mikrobuszt..
legalább is a 125 ös kategóriába