....
..Ügyvéd nem kevés pénz,de ha ilyenre fály a fogad,akkor olyan ügyvéd kell aki kimondottan közlekedéssel kapcsolatos ügyekkel foglalkozik,mert egy válóperes ügyvéd tuti bukta.Se jogsid,se biztosítás,se rendszám......és MINDEN ÚT KÖZŰT!Ami nincs a forgalom elöl elzárva, és nem magánterület,akkor arra a kresz szabályai vonatkoznak.
Nekem is volt hasonló sztorim. Úgy volt hogy menekültem a rendőrök elől kb. fél km-t, jöttek mögöttem sziréna, villogó meg minden. 30-as táblánál végig nyélen mentem kb 100-al. Egy kereszteződésben ahol elsőbbséget kellett volna adnom 2kocsit előztem meg, ők álltak a vonalnál, egy meg jött balról akinek lett volna elsöbbsége. Ez után 100m-el megálltam, majdnem leszedtek a motorról, egyik meg még keménykedett is hogy ne hazudjak mert beledöngol az aszfaltba. Kérdezték mekkora a motor mondom 50-es (125-ös Dt volt papírok nélkül), csináltak róla néhány képet aztán kitöltötték a feljelentő lapot. Késöbb küldtek egy értesítőt hogy be kell mennem a rendőrségre és el mondtam hogy hogyan történt a dolog. Kiderítették hogy a motor 125-ös, nem volt rajta tükör, biztosítás, nem volt rá jogsim és még hozzá jött a gyorshajtás, elsöbbség meg nem adása és a rendőri figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása. Magyarországon már csak azért is megállítják a motorosakt mert miért ne, hátha bele lehet kötni valamibe, még ha rendben van a motor akkor is kitalálnak valamit. Pénz büntetést azért nem kaptam mert tanuló vagyok és kiskorú. Mondjuk nálad ez már necces lesz, de szerintem ha fizetned kell valamiért akkor az a kár lesz amit a rendőrségne okoztál, mert megkarcoltad a szar oktáviát. Ezért a műveletért 4 hónapra vették el a jogsimat!