nekem sajna mára maradt a tanulás...pedig azt hiszem nem fogok kocsikát lemostam,szééép lett jó képeket csinál ez a hd-s sony gép
első képen a 2 koszos honda logo látható..enyém a zöld,tesómé a fekete a többin meg a szép tiszta logo látható és a düvil,ahogy pihen
arany kettő megyek veszek fotómásint a media marktba. viszel régi szar gépet,lehet filmes szar is...van itthon jó sok ilyen reklám szar és 10mpixeles gépnél 10ezret engednek... minden mpixel 1 ezrest számít...kinéztem egy sonyt,35 helyett csak 25...így jó móka
A többiek már voltak néhányan. De most volt először, h olyan tízen összejöttünk. Adtunk is a szervezetnek, rendes izomlázam lett . Meglepődtünk, h alig volt sár, csak a dagonyában lettünk ganyésak igazán. De az erdőirtás pazar méreteket ölt, pár év és párizsdakar lesz a környék
Kirrrály volt, de egy csomó erdőt kivágtak a télen közte egy naon jó kis fűzögetős szakaszt
Elég sűrűn meg kellett állnunk rönköket pakolni... már ahol el tudtuk cibálni az útból a kidőlt fákat... ahol nem, ott új nyomvonal lesz... volt olyan is, h vaddisznó dagonyában haladtunk, mert nem volt más lehetőség
még gyári noname,nem tom hogy mijennel szerelik a GG-t
nem tutsz valami jóféle olcsó 28-ast?
milyenkormány volt ez ? gyurcsány?
de azért kösz
esetleg pazzaz?
Nekem meg olcsón kellene kormánybefogó 28-as kormányhoz
első képen a 2 koszos honda logo látható..enyém a zöld,tesómé a fekete
Megyünk csapatni,király idő van
de most vasárnap belehaladunk az erdőbe
bár szakadó esőbe azért nem megyünk.....
sóskútra meg ha sikerül kocsival lenézek
Kirrrály volt, de egy csomó erdőt kivágtak a télen
Elég sűrűn meg kellett állnunk rönköket pakolni... már ahol el tudtuk cibálni az útból a kidőlt fákat... ahol nem, ott új nyomvonal lesz... volt olyan is, h vaddisznó dagonyában haladtunk, mert nem volt más lehetőség