Majd legközelebb!Mondjuk most inkább Endurocross 3-ad oszt ban indulok valahol.Legalább ott 3-ikba is rakhatom a gépet
Szerintem még egy pár évet biztos kiszolgál minket az öthuszonöt eikszcéé
Hitelt az tuti nem veszek fel még nem is vettem és nem is fogok
Erre a mostani mocimra is mocskosúl sokat kellett gyűjteni hogy összejöjjön a pénz rá.Szóval a lényeg hogy nekem szerintem itt a csúcs mármint árban és nem hiszem hogy a közeljövőben értékesebb mocim lesz Már ez is megütötte nálam a mércét de megérte az tuti!
Volt az a nagy bucka amin át kellett evickélni mint tavaly.Na kb a 2-ik körben átmentem rajta de túloldalon már várt engem egy fekvő motoros.Megállni megtudtam de aki mögöttem jött az már nem azt telibevert a kormánnyal úgy hogy leestem a motorról persze a kezemet kicsavarta a kézvédő
Azt onnantól már nem voltam nagyon toppon kar ügyileg röviden ennyi
Ja és látod multkor mondtam neked a használtautón azt a fekete tankot de neked nem kellett nahát ennyi
Majd egykét év mulva elválig merre is akarok elhúzódni.Vagy csak a full terepezés és lehet akkor egy 300EXC-t veszek.Vagy utca meg egy kis light enduró akkor meg az SXC tipus.Az új blokkos négyütem EXC-k valahogy nem jönnek be.Olyan méginkább költekezős gépek lettek szerintem
Azt fene tudja majd valami lesz.Lehet pénzem se lesz addigra
jah ez az egyik kedvencük azoknak az embereknek(inkább férgek) hogy ezzel szórakozzanak.A másik finom dolog amit felénk is alkalmaztak(nak) az a fához kifeszített drót vagy a karó menetiránnyal ellentétesen leütve dolog.Sajnos legtöbbször nem lesz meg a tettes de egyszer sikerülne csak tetten érni áá biztos ki kötnénk a fához
Mondjuk nekem szerencsém volt (hülyének van ugye a mondás szerint), mindkétszer csak eldőltem (első kerék kicsúszott)...krosszpályán a nagy ugrató előtt én 3-ban mentem...igaz, 2ből indulok