na elmentem kipróbálni az új mocimat,hát megint rákellett ébrednem hogy motor és motor közt sok a külömbség! volt egy sx450 venesem amin a futómü,fék +a motor egy durung szar volt!ez egy exc 450-es,,,ja mindkettö 2004-es..eddig alig mentem vele 20km ert de asszem megfogom hamar szokni.bár a futómű nagyon bepattog de remélem csak beállítás gond ez
Te Makeeee vedd már le a behajtani tilos táblát a skypol!Eldicsekedted már itt a forumon hogy besárgultál te is?És 1el több KTMS hülye ossza az észt a GAS GASon! .
sziasztok skacok! szerintem is vacak az a gumi,kipróbálta az egyik haverom egy DR350- es en, amég uj addig csak csak tolt de mikor megkopott vagy tele lett sárral,na az kutyaszar volt!keményen a szántóföldek közé való!
Fel kéne rakni nekem is az AC-10-et, főleg...Ha nincs semmi gubanc a motorommal, akkor valószínű, hogy hétfőn elindulok a bordányi amatőr EC versenyen. Várom már nagyon
Hello Gábor!Nem tudom mennyire endurozol keményen már nem a tudásodra hanem a helyekre gondolok ahova jársz.Mert ha HARD endurozol akkor én nem vennék ilyen gumit.Nem tudom mennyiért veszed ezt de gondolom kb 13-14 e.Ha durva helyeken jársz vegyél cross gumit!Dunlopot kapni 16 ért,Mischellint AC10 12 ért stb!De ha inkább kirándulgatsz akkor jo!
kutyaszar egy gumi
amúgy üdv csillebércről
bocs de ez a véleményem,
amugy szép estét