szerintem az alsó kiflid elfordult...vagy legalábbis reméljük, csak az....
Amit kiscsuka mondott,az jó....lelazítod a telóbefogó csavarokat, a bazi nagy anyát a tetején is meglazítod...kereket ne vedd ki hozzá...aztán behúzod egyenesbe, visszahúzod az anyákat és Volia!
lazítsd meg a villahíd csavarjait vagy még job ha kiszeded a telókat meglazítod a villahíd anyáját berakod a telókat meghúzod és akkor elvileg egyenesnek kell lennie ha nem akkor http://www.futomu-tuning.hu/?i...
visszatudják préselni enyémbe is volt egy nagyon minimális és simán visszapréselték
Hello mindenki!
Délelőtt voltunk moccozni és párszor eldobtam a gépet...hazafele jövet nézem nagyon csálén áll az elsőkerék a kormány ferde stb....most leszedtem a sárvédőt elől és remélem nincs igazam de vmelyik telószár lehet el van hajolva, nem mentem frontálisan neki semminek sem.....felrepült a gép 2szer ilyen szerencsétlenűl nem érhet földet remélem v
vki vmi okosságot mondjon hova mit nézzek mert ez elég gáz dolog akko
aha
de van rajta sok kókány! heggesztgetések
sírnátok...
légszűrőt szerintem 1 év után találtam meg
lemostam és kézzel ahogy dörzsöltem a fekete légszűrőből sárga lett fél centi redva biztos volt rajta szépen igényesen az egész felületen
Amit kiscsuka mondott,az jó....lelazítod a telóbefogó csavarokat, a bazi nagy anyát a tetején is meglazítod...kereket ne vedd ki hozzá...aztán behúzod egyenesbe, visszahúzod az anyákat és Volia!
Kicsit más feeling a régi gép után,nemde?
megfogod hallani, ha előttetek megyek le
http://www.futomu-tuning.hu/?i...
visszatudják préselni enyémbe is volt egy nagyon minimális és simán visszapréselték
Mennyi volt?
Ha kerózol,azért hátsó fékre tedd a lábad....
Délelőtt voltunk moccozni és párszor eldobtam a gépet...hazafele jövet nézem nagyon csálén áll az elsőkerék a kormány ferde stb....most leszedtem a sárvédőt elől és remélem nincs igazam de vmelyik telószár lehet el van hajolva, nem mentem frontálisan neki semminek sem.....felrepült a gép 2szer ilyen szerencsétlenűl nem érhet földet remélem
vki vmi okosságot mondjon hova mit nézzek mert ez elég gáz dolog akko
segédvázon vannak vicces dolgok
de van rajta sok kókány! heggesztgetések
sírnátok...
légszűrőt szerintem 1 év után találtam meg
lemostam és kézzel ahogy dörzsöltem a fekete légszűrőből sárga lett