Akkor talán én sosem tudtam motorozni.. Amúgy én spec. sokkal jobban élvezem, mint pl. akár egy 125-ös alátétesdobozzal motorozni uccán.. Plusz robogóval kell tudni lendületesen motorozni, nem 1 ezressel... 1kerekezni is.. Persze nekem sem a motorozás csúcsa, de nem is a legalja.. Uff.. Vagyis off...
monoron voltunk és amikor pakoltunk,valahogy elkeveredett és ott hagytam.szokták arra kis cigók vizslatni a terepet,az így otthagyott cuccok miatt..meg a tó miatt..gondolom én...aztán nem is lett meg sajna
kűűgyed csak,várom
mondom ha csak a tiz százalékát elcsalod, az 19,4 csajt jelent, azt a 0,4-et nyugodtan hagyd otthon a többiek meg hozzanak fűrdőruhát, ha esik szabadtéri strandolást rendezűnk,
én ugy csináltam meg hogy találtam itthon egy dt 125-ös alaplapot arrol leszedtem a vastag világitás tekercset, aminek a felfogatása, és a vasmag pont olyan ivű volt, a tekercsböl kellet letekerni egy kicsit hogy elférjen, utána ujbol beöntöttem kétkomponensű gyantával és annyi,,
nem volt fesszabályzo sem, ezért gázfűggő volt a dolog, a lényeg hogy max gázon se égesse ki az égöt, mondjuk nagy fényre ne számits, de legalább nem vakon mész vele tök sötétben,
Vicky , most néztem meg hogy neked annyi szuper jo barátnőd van mint égen a csillag, pontosabban a csajos ismerőseid a 20 és 40 közöttiek 194-en vannak,
remélem hogy legalább a tiz százalékukat elcsalod holnapra,
nyugodtan hivhatod a férjezetteket is engem nem zavar, sőt,
ha gondolod szivesen kűldök kűlönbuszt, ha nem tudnak mivel eljönni,,
Azért a memóriád látom rendben van... Amúgy önismereti tesztnek egész jó eza robogójáratás éjszaka.. Sűrű 1másutánban törnek fel a hangulatváltozások, mint pl. egész jó esti program, majd hol álljak meg felgyújtani, a legvégén pedig melyik lámpavasra akasszam magam...
kűűgyed csak,várom
takaritást mosást fözést-vasalást vállalok,
én ugy csináltam meg hogy találtam itthon egy dt 125-ös alaplapot arrol leszedtem a vastag világitás tekercset, aminek a felfogatása, és a vasmag pont olyan ivű volt, a tekercsböl kellet letekerni egy kicsit hogy elférjen, utána ujbol beöntöttem kétkomponensű gyantával és annyi,,
nem volt fesszabályzo sem, ezért gázfűggő volt a dolog, a lényeg hogy max gázon se égesse ki az égöt, mondjuk nagy fényre ne számits, de legalább nem vakon mész vele tök sötétben,
Elvileg lesznek lányok is
remélem hogy legalább a tiz százalékukat elcsalod holnapra,
nyugodtan hivhatod a férjezetteket is engem nem zavar, sőt,
ha gondolod szivesen kűldök kűlönbuszt,
éljen a magyarok szövetsége,
Azért a memóriád látom rendben van... Amúgy önismereti tesztnek egész jó eza robogójáratás éjszaka.. Sűrű 1másutánban törnek fel a hangulatváltozások, mint pl. egész jó esti program, majd hol álljak meg felgyújtani, a legvégén pedig melyik lámpavasra akasszam magam...
Szépnapot Gasosok...