Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De EZT is ajánlom, én könnyeztem a nevetéstől
Azért ennél hallottam már jobb viccet is...pl.: Mi történik, ha a szőke leesik lovaglás közben?

Beveri a fejét az éjjeli szekrénybe
Mint az, hogy Horváth Charlie lemondta a koncertjét, mert berekedt. . .
Jaaaa, hogy ez benne a poén
Azt a többi ember csinálja, én a nap körül!

Hozzátenném Neked tűnt fel először!
9.40-re megyek A-ból vizsgázni, 15.24-kor meg vissza Pestre...agyrém, 2,5 óra az út
Rakok rá 2 lámpát és kész a túramotor
Megpróbálhatod.com véggel is, de a rendszergizda éppen szögel valamit és nem engedi megnyitni.
Jaja, hitelezhető!
Szombaton ide a helyi pályára megyünk, vasárnap meg a mélykútira
azaz, az a fekete dolog, volt egy ilyenem egészen jol birta a kiképzést, de most szétdölt a cipzárja.

kéne egy ujj.
Döme!
Legjobb köridőm: 24 óra alatt a nap körül. Ez így nem igaz...egy nap alatt a Föld fordul körbe a tengelye körül, 365 nap alatt kerüljük meg a Napot

Nem basztatásból
Nyugalom, az is meglesz!
Az mindenesetre jó jel, hogy van műszaki a CRen.
Így könnyebben eladható lesz ha meguntad.
Sutyi egy jotanács, vagy megfogadod vagy nem, te dolgod.

hamár belementél ebbe az utcába akkor szivd fel magad és használd arra a cr 250.-et amire valo, van ot Kecson krosszpálya, de a környéken is van egy pár ZSana, lakitelek,stb, járj el oda és tanulj meg vele menni, és halgasd meg és tartsd be az ottani tapasztalt menők tanácsait,

az a motor arra valo.
Működő címet kérünk
Csak azért basztatunk, mert

MEGTEHETJÜK!
És nem azért cseréltem le, mert már meguntam...csak egyszerűen ez a mély homok megette a kis 125-öst...Dorogon mondjuk elég volt, de sajnos nem ott lakom, ha ott laknék még mindig ez lenne...Többször is mondtam már, hogy EC 300 az álom, de úgy néz ki az majd egy következő lépés lesz...
döme kellene nekem egy olyan akcios outletes gasgas-os 3000 ft-os feketés övtáska,

kétezerért esetleg,?
Még haza se hoztam, mert belealkudtam még egy műszakiztatást is...majd szombaton, kb 5-6 percet mentem vele...találtam egy építkezést ahol nem volt senki, aztán ott mentem vele. De mondtam már, ha nem válik be max eladom...ez nem olyan dolog, hogy most vettem egy CR250-et aztán örök életemre ez lesz...
amugy jo reggelt.
te kis butus most gyakorlatilag minden eladhatatlan,

erős ráfizetéssel esetleg.
Sutyi nem akarlak még én is basztatni, de igazuk van az elöttem szoloknak ,nem kicsit ,NAGYON,

ha ugyis pesten tanulsz akkor miért nem kerestél egy olyan vevőt akinek beszámoltad volna a robogoját, az tők jo ott elfutkosni, és még pénzt is kaptál volna,
szerintem egy tucat fiatal srácot találtál volna aki átűlt volna robirol egy 125 ec-re,

mostmár mondjuk késő bánat

csak egy kérdés,: probáltál már menni vele pályán,?
De azért tök jó, hogy mindenki jobban tudja nálam...már megmondtam, hogy azért lett ez, mert ebbe számolták be a gyakorlatilag eladhatatlan Gas Gasomat...