Döme!
Legjobb köridőm: 24 óra alatt a nap körül. Ez így nem igaz...egy nap alatt a Föld fordul körbe a tengelye körül, 365 nap alatt kerüljük meg a Napot
Sutyi egy jotanács, vagy megfogadod vagy nem, te dolgod.
hamár belementél ebbe az utcába akkor szivd fel magad és használd arra a cr 250.-et amire valo, van ot Kecson krosszpálya, de a környéken is van egy pár ZSana, lakitelek,stb, járj el oda és tanulj meg vele menni, és halgasd meg és tartsd be az ottani tapasztalt menők tanácsait,
És nem azért cseréltem le, mert már meguntam...csak egyszerűen ez a mély homok megette a kis 125-öst...Dorogon mondjuk elég volt, de sajnos nem ott lakom, ha ott laknék még mindig ez lenne...Többször is mondtam már, hogy EC 300 az álom, de úgy néz ki az majd egy következő lépés lesz...
Még haza se hoztam, mert belealkudtam még egy műszakiztatást is...majd szombaton, kb 5-6 percet mentem vele...találtam egy építkezést ahol nem volt senki, aztán ott mentem vele. De mondtam már, ha nem válik be max eladom...ez nem olyan dolog, hogy most vettem egy CR250-et aztán örök életemre ez lesz...
Sutyi nem akarlak még én is basztatni, de igazuk van az elöttem szoloknak ,nem kicsit ,NAGYON,
ha ugyis pesten tanulsz akkor miért nem kerestél egy olyan vevőt akinek beszámoltad volna a robogoját, az tők jo ott elfutkosni, és még pénzt is kaptál volna,
szerintem egy tucat fiatal srácot találtál volna aki átűlt volna robirol egy 125 ec-re,
mostmár mondjuk késő bánat
csak egy kérdés,: probáltál már menni vele pályán,?
De azért tök jó, hogy mindenki jobban tudja nálam...már megmondtam, hogy azért lett ez, mert ebbe számolták be a gyakorlatilag eladhatatlan Gas Gasomat...
Beveri a fejét az éjjeli szekrénybe
Hozzátenném Neked tűnt fel először!
kéne egy ujj.
Legjobb köridőm: 24 óra alatt a nap körül. Ez így nem igaz...egy nap alatt a Föld fordul körbe a tengelye körül, 365 nap alatt kerüljük meg a Napot
Nem basztatásból
Az mindenesetre jó jel, hogy van műszaki a CRen.
Így könnyebben eladható lesz ha meguntad.
hamár belementél ebbe az utcába akkor szivd fel magad és használd arra a cr 250.-et amire valo, van ot Kecson krosszpálya, de a környéken is van egy pár ZSana, lakitelek,stb, járj el oda és tanulj meg vele menni, és halgasd meg és tartsd be az ottani tapasztalt menők tanácsait,
az a motor arra valo.
MEGTEHETJÜK!
innen?
kétezerért esetleg,?
erős ráfizetéssel esetleg.
ha ugyis pesten tanulsz akkor miért nem kerestél egy olyan vevőt akinek beszámoltad volna a robogoját, az tők jo ott elfutkosni, és még pénzt is kaptál volna,
szerintem egy tucat fiatal srácot találtál volna aki átűlt volna robirol egy 125 ec-re,
mostmár mondjuk késő bánat
csak egy kérdés,: probáltál már menni vele pályán,?