Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Re GG elt! Bocsi, hazudtam...csak sikerült elmenni tegnap is. Ma meg jön Drprofesszor és csapunk egy nagy bulit
Ez a szép megfogalmazás!
Valahogy sejtettem,hogy ezt a választ kapom Tőled.
oké drága, a párkapcsolatokbol nekem is most sok, akkor legyen köztűnk csak puszta sex, nem bánom nem kérem meg a kezed,
Egyszerűen most nincs szükségem egy párkapcsolatra...egy időre hanyagolom a férfiakat....sokat csalódtam bennük.

De természetesen TE más vagy!

Hűűű,az az akció nagyon jól hangzik,de mire kijutsz Nürnberge máris többe kerül az egész akció.

Nagyon remélem ez az új csizma most végre beválik.
GasGashoz nem spanyolcsizma jár?
mijaz hogy nem akarsz bepasizni,,,,,?

és én,,?

amugy velem semmi extra, a multkori keserű csalodásom az ujj csizmába után ma megyek megint csizmát probálgatni , Alpinestars tech 8 vs tech 10.

bár most találtam egy akkora akciot Nűrnbergben mint állat, ilyen 40-50 % -al akcijozták le a boltot,,

499 euros shoei sisak -245-ért,
megpróbálok segíteni...

Szerintem az a baj, hogy max fordulaton 15V jön ki. (AC-n mérted?)
Ilyen alapjárat környékén kellene ennyinek lennie, fordulaton meg akár 50V is lehetne. Szóval. A generátor akárhogy is van megtekerve, abból váltakozó feszültség jön ki. Ha azt rákötöd egy akksira, akkor az egyik félperiódusban tölt, a másikban kisüti. Ha akkumulátort akarsz berakni mindenképpen egyenirányítani kell. Ha ezt egy normális kétutas egyenirányítóval, esetleg Graetz kockával csinálod, akkor viszonylag normális egyenfeszültséget kapsz, de még ez is hullámzik. Ez már jó lenne tölteni az akksit, de Őt csak 14,4V-ra szeretnénk tölteni és ezért kell fesszabályzó is...
Mindenképpen autóvillamossági vagy hasonló embert keresnék a helyedben
Óóóóó,Én drága bakonyi betyárom!
Dehogy pasiztam be!....most nem is akarok....úgyhogy megnyugodhatsz.
És Veled mizújs?
Ez szinte az összes gyerekre igaz.
csok legszebb pápai csajszi hol bujkálsz? csak nem bepasiztál mert rögtön féltékeny leszek,
Azt el is felejtettem, hogy ennek a pólónak az ujján a következő áll:
Little but loud.
Ez is teljesen igaz!
Szerencsére anyucira hasonlít. . .
Az sem semmi felirat.

Igen,a Te fiad és gyönyörű.
Jó napot, erős nyakat!
Köszi!
A másik kedvenc pólóm: My dad is stronger than your dad.

Az én fiam!
Amúgy mindenkinek jó reggelt kívánok.
Gyönyörű a fiad! Azért a póló felirata sem semmi.
ahoy
Dani, én egész éjjel aludtam ,tök jo volt, jahh és este sex is volt, jofajta, köszi maradok ennél a verzionál, majd gondolok én is rád,,,,

dehogy gondolok,

bocs,
Köszi!
morgen,
Olyan másfél óra múlva mikor hazaérek és ledöglök aludni, majd gondolok rátok