Szerintem az a baj, hogy max fordulaton 15V jön ki. (AC-n mérted?)
Ilyen alapjárat környékén kellene ennyinek lennie, fordulaton meg akár 50V is lehetne. Szóval. A generátor akárhogy is van megtekerve, abból váltakozó feszültség jön ki. Ha azt rákötöd egy akksira, akkor az egyik félperiódusban tölt, a másikban kisüti. Ha akkumulátort akarsz berakni mindenképpen egyenirányítani kell. Ha ezt egy normális kétutas egyenirányítóval, esetleg Graetz kockával csinálod, akkor viszonylag normális egyenfeszültséget kapsz, de még ez is hullámzik. Ez már jó lenne tölteni az akksit, de Őt csak 14,4V-ra szeretnénk tölteni és ezért kell fesszabályzó is...
Mindenképpen autóvillamossági vagy hasonló embert keresnék a helyedben
De természetesen TE más vagy!
Hűűű,az az akció nagyon jól hangzik,de mire kijutsz Nürnberge máris többe kerül az egész akció.
Nagyon remélem ez az új csizma most végre beválik.
és én,,?
amugy velem semmi extra, a multkori keserű csalodásom az ujj csizmába után ma megyek megint csizmát probálgatni , Alpinestars tech 8 vs tech 10.
bár most találtam egy akkora akciot Nűrnbergben mint állat, ilyen 40-50 % -al akcijozták le a boltot,,
499 euros shoei sisak -245-ért,
Szerintem az a baj, hogy max fordulaton 15V jön ki. (AC-n mérted?)
Ilyen alapjárat környékén kellene ennyinek lennie, fordulaton meg akár 50V is lehetne. Szóval. A generátor akárhogy is van megtekerve, abból váltakozó feszültség jön ki. Ha azt rákötöd egy akksira, akkor az egyik félperiódusban tölt, a másikban kisüti. Ha akkumulátort akarsz berakni mindenképpen egyenirányítani kell. Ha ezt egy normális kétutas egyenirányítóval, esetleg Graetz kockával csinálod, akkor viszonylag normális egyenfeszültséget kapsz, de még ez is hullámzik. Ez már jó lenne tölteni az akksit, de Őt csak 14,4V-ra szeretnénk tölteni és ezért kell fesszabályzó is...
Mindenképpen autóvillamossági vagy hasonló embert keresnék a helyedben
Dehogy pasiztam be!....most nem is akarok....úgyhogy megnyugodhatsz.
És Veled mizújs?
Little but loud.
Ez is teljesen igaz!
Igen,a Te fiad és gyönyörű.
A másik kedvenc pólóm: My dad is stronger than your dad.
Az én fiam!
dehogy gondolok,
bocs,