Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyűjtöm a rockot jövő szombat éjjelre!
Kedvesemék Mikiéknél alszanak, én meg kicsit odabaszok!

Nem is tudom. . .
a motorokat visszük!
Oké!
viszont a ti házatok a miénk!
Csak tavasztól-őszig!
Akkor nyitva van a Kacsa
Természetesen a ház költségeit nem vállaljuk át
nah áll az alku? előnyös ajánlat!
Én odaköltöznék szívesen, vinném a motort is .Pest se kutya...már megszoktam, de az elején nagyon furcsa volt, hogy folyamatosan járkálnak az autók éjszaka is. Mondjuk még mostanában is felébredek 1-1 lámpától lámpáig tiltásig húzó spíííídesre
Nem akartok Dorogra költözni?
Csendes házba!
jóreggelt
Patkányméreg!?

Ezt nem hiszem el!
Már megint a szomszéd kölykök miatt nem lehet aludni 6:20 óta. . .

Valakinek ötlet, hogy lehet ezt megoldani?
Köszönöm szépen :) Sony vegas video 9-el lett vágva!
Grat a videóhoz!
grat! nagyon zsír lett! kívánom hogy jöjjön össze minden versenyen való részvétel!
Nagyon profi lett a promo videód milyen programmal vágtátok ilyen faszául össze?
Sziasztok Itt van amit ígérte http://www.youtube.com/watch?v...
Nem baj, ügyes voltál!
Pihenj, holnap beszélünk!
előfordul az ilyesmi túl szorosra húztam + a kábelkötegelőt és feszült azért szakadt el máskor lötyögősebbre kell hagyni
miért nem vigyázol?
útközbe elszakadt a spanifer úgyhogy majdnem megtörtént vele az ami már egyzser sikerült valamelyik előző tulajnak rajtom jó lett asszem első voltam de meghúzódot egy izma combomban mind1 nem oylan vészes de utolsó 2kört úgy mentem végig hogy leszakadt a jobb oldali hűtőidom és a csavar tartotta már íyg az elsőkerék be tudta darálni meg minen végig ülnöm kellet és tartani a lábammal 1x megáltam és felkábelkötegelőztem 200m után újra leszakadt a 2. helyről visszacsúsztama 7. re öszetettben meg 30. lettem de a riválisom az meg 8. lett úgyhogy lehet h még így is megvan az év végi 3. hely ja meg eltört az első sárvédőm meg betört atelefonom kijelzője is és még a gatyám is kiszkadt
Mi történt?
megérkeztem jászberényből
1- a baj , nem 2- ő 1-,hogy nem érzem , a csókot , 2. nagyságos asszony énnnnnnn hú de jó lenne , de köszönöm a bókot
Dani megadhatnád nekem ennek a KTM-es haverodnak az elérhetőségét, talán gyorsabb lenne,

regisztráltam erre a KTM klubbre megkaptam emilben a visszaigazolást, de azt irta hogy még inaktiv vagyok, majd amikor a rendszerguru aktivál akkor érvényes,,,

kicsit tul van lihegve ez a dolog, szerintem,
kezit csokolom drága nágyságos asszonyom,