Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bátyám is így jár(vagyis járt) a 300EXC vel.Emelt a tűn meg letakarta kartonlappal a hűtőt.Semmi gáz nem volt vele!
GD, és az állatvédő WWF kedvéért , Michelin Bib-Mousse
Jó gumma már csak fel kéne pajszerolnom a gépre.Még mindíg Mitásszal járok még van rajta ricni.Tényleg bálint ez a mousse kb hány gumeszt bír ki élettartamban?
én úgy vettem ki hogy motorozni szeretne most,és megmondták neki hogy csak fúvóka cserével lehet
gondoltam jobb ha tudja hogy annélkül is megy a motor.....
sőt 20 éve így használjuk őket és ez csak a mai módos szarrágás!
rá kell ülni és menni,max letakarod a hűtőt hogy ne hűljön hamar meg a tűn emelsz....
ja nem én azt hittem ,hogy be tudsz te is jönni a dealernetre rendesen ...

mintha te linkeltél volna valamit be egyszer olyat ami csak ott elérhető....aztán abból gondoltam...de úgy látszik tévedek...

amúgy meg olyannak kéne lenni a motorjához is ...
Szegény kis egérkék...vigyázzál, még valami állatvédő feljelent a WWF-nél!
AC-10 jo guma, föleg mouseval.
nem bírok rámenni a netre a laptopommal..abban a jelszavam...

szóval valami baja lett annak is....tegnap este én hülye lemezkarbantartásra rányomtam pedig sose szoktam a kurva anyámat és valami hiányzik most mikor be akarom kapcsolni....
most idehúztam az asztali számítógbépet az első szobába és azt szereltem össze internetlopóantenna routeremmel...
Nekem sincs semmiféle jelszavam...simán le lehet tölteni (hiszen a kezelési ingyen jár minden motorhoz amúgy is), próbáld ki!
Nem szervizkönyvről , kezelésiről (owners manual) van szó!
most mindakettőt letakarhatja ..de attól nem lesz nagyobb a benzin levegő keverék aránya ....ő meg aztat szeretné
te sem adtál neki rendes tanácsot,példul hogy takarja le az egyik hűtőt!
mer az nagyon jó ugyi?
mert mondjuk nincs regisztrálva pl.
mert mondjuk nem dealer vagy nem szerelő vagy nem adtak neki sunyiban jelszót...
kiszólt a gödörből a luk
Más miért ne tudna
megkérdezem csak most nem látom a gépnél..biztos csajozik
nem szép dolog lopni a netet
de te be bírsz menni a dealernetre és ott van igazán karburálás
Én a nyelv(em)re gondoltam

De eddig ARRA se volt panasz
Zéé, van még egy elado Michelin AC-10 -em a DRZ-s haverodnak ha kell, 120/ 90-18 -as , 13 000.ft
Pedig én is a ktm.com-ról töltöttem le
az a kurva anyját
joo drága mi zoli
nem tudom kié lehet ,én ennél karcolosabb csávokkal járok gurulni.
elmentem a számot és ha nem vesszük meg ezt a motort akkor tuti megyünk és segítek!
lenes téged is hívlak időben és valahol összefutunk.
lassul a netem ...biztos letöltögetnek valamit...fel kéne jelentenem őket