Jó gumma már csak fel kéne pajszerolnom a gépre.Még mindíg Mitásszal járok még van rajta ricni.Tényleg bálint ez a mousse kb hány gumeszt bír ki élettartamban?
én úgy vettem ki hogy motorozni szeretne most,és megmondták neki hogy csak fúvóka cserével lehet
gondoltam jobb ha tudja hogy annélkül is megy a motor.....
sőt 20 éve így használjuk őket és ez csak a mai módos szarrágás!
rá kell ülni és menni,max letakarod a hűtőt hogy ne hűljön hamar meg a tűn emelsz....
nem bírok rámenni a netre a laptopommal..abban a jelszavam...
szóval valami baja lett annak is....tegnap este én hülye lemezkarbantartásra rányomtam pedig sose szoktam a kurva anyámat és valami hiányzik most mikor be akarom kapcsolni....
most idehúztam az asztali számítógbépet az első szobába és azt szereltem össze internetlopóantenna routeremmel...
Nekem sincs semmiféle jelszavam...simán le lehet tölteni (hiszen a kezelési ingyen jár minden motorhoz amúgy is), próbáld ki!
Nem szervizkönyvről , kezelésiről (owners manual) van szó!
gondoltam jobb ha tudja hogy annélkül is megy a motor.....
sőt 20 éve így használjuk őket és ez csak a mai módos szarrágás!
rá kell ülni és menni,max letakarod a hűtőt hogy ne hűljön hamar meg a tűn emelsz....
mintha te linkeltél volna valamit be egyszer olyat ami csak ott elérhető....aztán abból gondoltam...de úgy látszik tévedek...
amúgy meg olyannak kéne lenni a motorjához is ...
szóval valami baja lett annak is....tegnap este én hülye lemezkarbantartásra rányomtam pedig sose szoktam a kurva anyámat és valami hiányzik most mikor be akarom kapcsolni....
most idehúztam az asztali számítógbépet az első szobába és azt szereltem össze internetlopóantenna routeremmel...
Nem szervizkönyvről
mer az nagyon jó
mert mondjuk nem dealer vagy nem szerelő vagy nem adtak neki sunyiban jelszót...
De eddig ARRA se volt panasz
lenes téged is hívlak időben és valahol összefutunk.