Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már lehet tsókolóznom
Tsók a nőknek
Ment ez vagy nem? Az önindítóba a bronzkefék már szarok lehetnek,akkor is szarul vagy nem teker,szedd szét.A biztosíték táblát meg csavarozd le,és forgasd a táblát vagy a vezetékeket,türelem játék ,4-es aksival nem biztos,hogy nyom benzint,de autóét próbából hozzáteheted,ha úgy sem nyom akkor,játszhatsz egy darabig.Lehet méregetni
Neked meg mi bajod már megint
Értem, ezt pont az előbb olvastam valahol. A biztosítékokat én nem bántottam, tehát eddig ezekkel ment. Az előbb megpróbáltam direkt kicsit nyomkolászni az összeset hátha történik valami, de sajna nem. Én különbön úgy gondolom, hogy itt lesz valami hiba, mert a benzinszivattyú áramfelvétele kisebb, mint pl az önindítónak, így gondolom ennek az aksinak is fel kellene nyomnia a benzint. ?!
Hát persze,de rafinált a gas-gas a biztosítékok lábainál is kiszoktak lazulni a csatlakozások,meg nem mindegy hova,milyet teszel
Énis erre gondoltam különben, hogy ez már alapból kicsi bele. Viszont motorszerelő ismerősöm meg azt mondta, hogy amelyik nagyobb AH-s akksi az már fizikailag is nagyobb, ezért vettem ezt. És különben megeshet, hogy a benzint is ez végett nem nyomja már fel ?
7 amperórásos kéne abba,kisebbel sosem lesz jó Nem két forint
Jó estét!
Van nekem egy 2003-as Fse450SM motorom. A régi akksija megadta magát gondoltam majd most a szezon kezdésre veszek bele egy másikat. Vettem is egy gondozásmentes 4Ah-ás akksit bele. Beleraktam és csalódva tapasztaltam, hogy ugyanazok a hibák jelentkeznek így is mint a régi akksival. (lehet nem is volt rossz?). Tehát a lényeg az, hogy az önindítót nem tekeri. Csak egy hülye hangot ad ki amikor lenyomom a gombot. Lehetséges, hogy leragadt? Most megkocogtattam az önindítót és most már tekerés hangot ad, de mégsem azt az igazit, amikor rendesen indítana. Esetleg ennél nagyobb teljesítményű akksira lenne szükségem? És a másik gondom, hogy a benzin szívattyúja sem dolgozik most valamiért. A biztosítékokat néztem, jónak tűnnek, próbáltam őket kicsit mozgatni az sem segített. Viszont a tank irányából érkező vezetékkötegből egy kiváló vezeték a semmibe lóg. (drótkapcsos feje van és úgy nézem két szálas vezeték fut benne.) Ennek a vezetéknek nem találtam semmi párját tehát nem tudom mi tévő legyek. Világítás, indexek, duda, féklámpa működnek.
Köszönöm előre a segítő hozzászólásokat.
'stét...
ááááááá , hát a 2-vejem , a Jani , és a sógorom
aztán meg megyek dolgozni,még ma
én meg fekszem,gyógyulok
jó pasik? akkor megyek én is ha igen
nálunk nagyba megy a munka , már elől a műhelynél fel is törték a betont , most jön a hátsó terasz én főzők , sütit csinálok a fiúknak 4-en vannak
jól eltűntetek már megint
valamiből biztos kihagytatok engem
de bizony,aludtam
ma tuti nem leszek este
áá,az ma nem megy olyan egyszerűen