gratula a sorozatos orgazmusodhoz,
én is kimentem ma másfél orára a kis hegyecskémre a sziklás, felfelébe farönkös régen járt pályámra, és rá kellett jönnöm hogy nem ugy pattanik fel a verda ahogy én szeretném,
asszem visszafejlödtem, gyurnom kell vazze, rohadtul nem voltam elégedett magammal,
viszont jol esett...
Vagy nem jó motort választottál...legalábbis nekem a másik fórumban mindig azzal jönnek hogy bezzeg a japán az sosenem romlik el...most viszont lehet hogy kibaszok velük és veszek valami rizskályhát...de ha bármi beszarik rajta - nekik végük
felújított motor... az tökjó lehet nekem olyan sosincs valami mindig beszarik rajta szóval nekem a felújítás egy végetnem érő folyamat most is kerékcsapágyat cserélek
Na, ma megvolt nekem az idén az első... márminthogy elmentem endurókrosszolni Gondoltam bejáratom a motrot, de nem bírtam a véremmel és az erdő melletti földútról a sűrű felé kormányoztam a vast
Kissé megijedtem az elején, mert a műtött lábfejemet törte a csizma... aztán kiderült, csak egy fúrószár esett bele
És már tudom, milyen a nőknél a sorozat orgazmus... ezt manus is át tudja élni öt hónap kihagyás után a felújított motorral
de csak ha más is beletartozik abba a hátmasszázsba
mára letelt
én is kimentem ma másfél orára a kis hegyecskémre a sziklás, felfelébe farönkös régen járt pályámra, és rá kellett jönnöm hogy nem ugy pattanik fel a verda ahogy én szeretném,
asszem visszafejlödtem, gyurnom kell vazze, rohadtul nem voltam elégedett magammal,
viszont jol esett...
Na, ma megvolt nekem az idén az első... márminthogy elmentem endurókrosszolni
Kissé megijedtem az elején, mert a műtött lábfejemet törte a csizma... aztán kiderült, csak egy fúrószár esett bele
És már tudom, milyen a nőknél a sorozat orgazmus... ezt manus is át tudja élni öt hónap kihagyás után a felújított motorral
amúgy csak észrevettem valamit a homokban