Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy pár normális, de az arány évröl évre szarabb,

amig régen 10-böl ha 1-2 volt höbölgö tajparaszt, mostanra ez az arány a törvényeknek, és az ostoba médiának köszönhetően, kb pont forditva van.... 10-böl ha 1-2 a normális.....
akkor én már nem is mesélem mi mindent megéltem az erdőben vadászok által...

volt már csöre töltött puskával taj részegen felém jövő vadász, aki közben azt ordibálta: -most megdögletek a kurva anyátok.....

aztán szerencséjére, a haverja oda szaladt hozzá, kicsavarta a kezéböl a puskát, és vissza űltette az elmeháborodottat a kocsiba...
Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
persze mindenhol vannak kivételek
de énmár 2 szögnél tartok amit összeszedtem az erdőbe a motorozással
pl nekünk erdészek meg vadászok segítettek mert eltévedtünk 1 tök ismeretlen helyen
Angliában, Amerikában, stb, vannak ilyen állatvédő harcos szervezetek akik simán vissza lőnek a vadászra, bár ott mások a törvények is....
ááá,ne is mond ,mentem volna 4 napra, de ilyen lábbal nem birnák ki ott négy napot.
viszont látszik hogy gyogyulok, mert a boka alatti részem teljesen bekékűlt-zőldült, és tegnap már motoroztam a pályán pár orácskát....

fájt is utána éjjel a lábam, de bevettem a LESZAROM TABLETTÁT...
A dokim aszonta, ha nem akarok vele hamar találkozni, akkor júliusig felejtsem el a motorozást.. Amúgy jófej a pali, de annyira azért nem kívánom újra a kórházi kosztot... Nah, kellemes időtöltést a motorozóknak és a nemmotorozóknak ugyanúgy...
Jóreggelt
Hát igen mocskos egy szarházi banda ez a vadász közösség!Ezek kiskorukban szadista hajlamukat nem tudták kiélni a macskákon meg a verebeken ezért beálltak a kommunista alkoholista bandába hogy majd a szerencsétlen vadakat halomra lőjjék!Az a baj hogy kurva sokan vannak és minden erdő ki van adva nekik hogy pusztíthassanak!Új sportot kéne teremteni!Vadászra vadászni Álcaruhában egy Dragunovval kilőni az összes köcsögöt vadlesről!A kocsijukat felgyújtani a vaddisznók meg felzabálnák őket pikk pakk!
de nem is nekem...
Ezt sztem nem nekem akartad írni, vagy ennyire jóa cucc?
Még a transitom is cserben hagyott, most megyek panellakó szervízest jáccani.. Kalapácspajszernagycsavarhúzó és anyázás gazdagon. Pedig még leis jöttem volna nézni, hogy így invitálsz.. Tik nemmost mentetek volna románba?
Nektek jó idő van a motorozáshoz,sajna nekem nem
pedig akartunk ma motorozni egyet de nem hiszem hogy lesz belőle valami
szeva gyere motorzani , ott leszűnk a homokbányában Marko Pisti féle edzés lessz...
amit már egyenesen vérlázitonak tartok, hogy bekeritik az etetőt keritéssel, csak egy viszonylag kis rész van kihagyva az állatösvény felöl, és mikor bemegy a malac család halomra lövik mindet sörétessel....
persze az állat nem tud a lövés hangjátol elfutni mert neki szalad a keritésnek, ök meg lövöldözhetnek kedvűkre...

két szot szeretnék űzenni az összes vadásznak: - A KURVA ANYÁTOK...!
na majd megkeressük azt a nyuszit
nem baj,sokszor én is
GG-sek.. namár diszlexiás is vagyok...
Üdv GG-esk... Sok nyuszizást, vagy egyet sokszor...
A hölgyeknek pedig nyusziztatást..
szija drága.
az még a jobbik eset....
de hány olyan van hogy csak megsebesíti mert nem tud lőni a marhája...szegény őz meg 1 hétig kínlódik aztán valahol elpusztul nagy kínok közepedte
és ami a legfontosabb, és kimaradt, ettöl van orgazmusa, a puskátol meg nagyfiunak tudja érezni magát....

betiltani az összeset, minden etető melletti magasles miatt a helyi vadász társaságot fél milkára bűntetni etikátlan magatartás miatt, mint ahogy ezt teszik az EU-ban, aztán nyilat adni neki meg dárdát, és menjenek a két lábukkal vadat elejteni...

megnéznén utána mennyi vadász maradna ebben az országban...
áááá, vadászok, hagyjál már milyen egy "hobby".....

űl egy magaslesben elötte az etető ahová oda sétál az állat enni minden este 8-kor, és egy bazi nagy puskával rajta egy bazi nagy távcsővel, mert anélkűl már el sem találná a vadat, halomra lövöldözi az állatokat cirka 30-40 méterröl , utána ott a helyszinen megnyuzza, kizsigereli az állatot ami nem kell azt otthagyja .....

TISZTA SZÉGYEN AZ EGÉSZ...
szijja drága végre elő kerültél itthon vagy ?
nem tudok sajna...gyerekemmel leszek nem tudtam másra hagyni
de kipucoltam nektek a szilva réti feljárót,meg megmásztam minden dombot, majális forrás valami kurva jó volt,,,és menjetek végig a fárikút feletti gerincen tudod nem mész le fárinak hanem egyenesen a piros útjelzésen aztán ha leérsz az útra azon jobbra egészen a fenyvesig és ott be balra...megint piros jelzésen .....sok a fa keresztbe de fasza