Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reszkessetek pesti pasik
ááááááááá , hánykor indulsz kb , hívjál
Anyumék elmennek a tesómékér Fehérvárra,ha hazajöttek akkor megyek hozzád
remélem a buli is
Szép délutánt a fórumtársaknak!
Olyan kérdésem lenne, hogy véletlen valakinek nincs e egy Fse450 2003-hoz önindító szabadonfutója? Az enyémbe a belső kosár fogai széttörtek teljes mértékben és ezt szeretném pótolni. Esetlegesen újonnan mennyibe lenne ? Köszi
de jó volt a mozi
szijjja itt még nem
Hát én elindulok motorkiállításra meg ETO meccsre lassan.....
jo napot szakad ez a retek
Kinézve az ablakon, jönnek némi sötét felhők nyugat felől. De ilyen már 7 óra körül is volt
Szasztok. Kaposváron is süt még. De ha beborul, vagy néha esik pár csep, attól még lehet offródozni
Akkor úgy vagy, mint a nőgyógyász a pinával?
itt még süt a nap aszondod nem sokáig?
szeva motorszerelő nagymester..
ez jo volt igy reggelire...
mivel motorozni nem tudok ma,elmegyünk inkább moziba
eszedbe se jusson
azért még nincs lefutva a hétvége motorilag mert mindjárt indulhatok....de mindegy mert egész jól fizetik
akkor mégcsak motoros képet sem linkelek be ide...
szia..hát szlovákiában elég nagy motocross verseny van a hétvégén köbölkúton az innen esztergomtól kb.20 km......mást nem tudok mondani kérem kapcsojjaki
a héten jól szét is szoptam a faszt mert készül a csapatunk ezerrel és az összes motort meg kellett csinálni meg még egyéb készülődés is volt a kiköltözéssel kapcsolatban ........ nem álltunk meg tegnap estig...úgyhogy nem is szeretnék motort látni az volna a legkellemesebb nekem most
lesz ma valami motorozós rendezvény?
jó reGGelt! itt még jó idő van...kiváncsi vagyok meddig...gondolom indulásig még a nap is süt....
úgy látom ma motorozni sem kell,szar idő van

ugye?nem baj,az esti bulira kialszom magam
Hú,de sok az
aludtam vagy 4 órát