Naakkor biztos vendettát rendeznék, angliában mikor gondjaim voltak magyar romákkal, játszogattam a gondolattal, hogy itt a XIII.-ban veszek elégtételt..
Ráment a szegénynek az összes fuxa....
az hiányzik valahogy a képről
Mmint a problémamegoldásban.. Naezaz, hogy nekem a garázs 22 km-re van, mivel anyámban sem bízom, pedig Őt elég régóta ismerem, nemsikerült megbízható tárolásra szert tennem itt a panelrengetegben.. Aszfaltozás nekemis kimerül/ne/ a pályázásban, utcai motorozás itthon "szükséges rossz"... Endurozás vadonatúj kihívás, deezt már átbeszéltük.. Látod Nikk Úr, másnál is válság van, Lambo-nak is mennie kell...
Eddig mindig tartogattam a dolgaimat, mmint motor-autók, aztán mikor muszáj lett, jónehéz volt eladni... Most megpróbálom másképpen..
Problémás egy pali vagyok, nemtudom áthidalni normálisan ezt a panelbólmotorozást normálisan, így meg elég stresszes. Olyan vagyok mint 1 szerzetes, aki csak veri magát esténként, dehogy miafasz jó benne őse tudja...
Én a tolvajokat utálom, akik olyan személyektől lopnak, akik aztán végképp nemszolgáltak rá...