Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

naja 1 liter öhlins telo olaj 6 ezer pénz...

jo név, de azért ennyire nem kéne
vagy mx béláé nem-e lenne pont jo... esetleg.?
ahol csak akarod...
esetleg a rugo alap előfeszitésén lehetne változtatni..

mondjuk egy 3-5 milit...
hol?hol?
ííííííííííígen
Castrol,motul,agip, a többi nagyon fizetős,az ebbe a keretbe már nem fér bele.
De,most számolom a tied Nem 2 perc ez.Rugó még nem van,az lenne az első ami kell,nem tudom meddig várjak,mert holnap küldeném vissza őket.Valahogy mejjátszom,de elmentek egy lemezelést a tiédhez valót,amolyan rugómérethez,azt ha lenne ruggajtó elküldöm,azt mondom mit csinálj,vagy csak tedd bele.Majd mellátom mit dob a gép,kell-e vale nagyon variálni vagy elbírja az is(de nem hiszem)Nem esszerű ez .Amaz kísz,pöpec Má nem látok,de mára van még cuccos.
csokolomok...
a Jancsibácsik már csak ilyenek
kűlönben most kapcsolok a szomszédomban is él egy terrorista...
a 90 éves Janibácsi folyton etet egy csomo macskát ,aztán mikor a többi macska is oda gyűlik hogy kapjon enni azokat meg csunya szavakkal botot lobálva, terrorista modon fenyegetőzve elzavarja.....

kibaszott geci terrorista, atomot neki...
najónapot maga! mi a helyzet? motorozhatok már a héten?
vazze most megy tv-ben hogy Viktor terror elhárito központot avatott.... igen itt magyarországon..

1. hol a bánatos faszonban van itt terrorizmus..?

2. mit tud ez ami miatt ennyi pénzt ellocsol egy ilyen kűlön besorolásu kishadrseregre..?

3. lehet hogy tényleg behivja nemsokára azt az 500 ezer-1 millio izraeli zsidot, akinek a letelepedését még 2005-ben aláirták a pártok egységesen:?
mert akkor Talán érthető egy ilyen terror elhárito szervezet létrehozása...

4. bocsánat,.... melyik ország is ez.? abszurdisztán.
na mi a pálya, kész a telo...?
csika te elvégeztél valami telófényképező iskolát is?
Ja amúgy milyen márkáju olajat töltögetsz a tellókba?Vagy ez a megrendelő kívánságától függ?
Utalhatsz is,akkor is,ha itt van a cuccos,utánvéttel is ha úgy jobb,vagy személyesen.Nekem mindegy. az van,idő az megfizethetetlen meló mint a tenger Most pillanat ennyi,de jön már a többi
De legalább jön a pénz innen onnan ne sírjá hallod hozok neked majd egy rakat pénzt Amúgy lóvét előre utalva kell neked küldeni vagy hogy zajlik az egész?
Oké valahogy megoldom majd a szállítást!Úgy néz ki haverét is le kéne szervízelni mert olyan mintha bot lenne a telló helyett.Majd értekezünk ha aktuális!
én is éhes vagyok de eddig dóódoztam.ebéd ma nem lesz mert minnyá megyünik edzeni,majd anyumtól koldulok valamit,Ő mindig főz
Áááá,nem tudok csinálni semmit,csak a telókat,fogynak,de jönnek mindig az újak,má a barlangban lakok szinte Ilyenkor pihiként,a lemezeléseket számolom Vagyok olyan éhes,majd meg döglök
ááá,szerintem egy is elég belőled
Tsókolom
Szasz!Megbízhatsz a postában,sosem volt vele bajom,minden jön megy Dobozban elküldöd azt annyi.Nem nagyon járok már arra,nincs időm,sok a meló.Kéne belőlem vagy 5