Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy legyen
mert?olyan nagy hogy egy fél is bőven elég lenne?
háj.
Ez valóban jó módszer A másik az az ha olyan magas hogy másnak nem ér le róla a lába
Ilyenkor azért örülök hogy mégsem kellek Neked...még képes lennél a farkamat is kettétörni
Jó reggeltet mindenkibe
neem....csak nem 5 éveset szeretne hanem mondjuk 20 éveset berúgósat mindenképp,hátha eltöri a sípcsontját na meg akkor én tuti nem nyúlom le a motorját
ha tudnám hogy hol van már visszatettem volna
az ágyamban nincs,ott már kerestem...kipottyant valahol,ennyi.már nem is keresem pedig drága vóóót nagyon,kicsit bánt hogy méis elhagytam
látod,a rossz kislányok már csak ilyenek
van is olyan pólóm hogy a jó kislányok a Mennybe mennek,a rosszak mindenhova megyek is öltözködni minnyá
Nofene...ember megunta a vibrátorozást?
azonnal tudni akarom hol volt az a piercing....

kibőkjem...
Semmire nem tudsz vigyázni Te sem - olyan vagy mint egy igazi rossz gyerek
én is lassan előszedem a hayát most csak ez a mocc van itthon,a többi mind eladó
ááá,9-kor nyit egy üzlet,oda kell mennem,csak addig henyélek
tegnap elhagytam a piercingemet és kell vennem másikat hogy nehogy benőljön nekem a lik remélem még nem nőtt be mert akkor sírás lesz ha újra kell bökni
el is megyek motort mosni, szegény nagyon sáros.
durván nagy volt a sár a hétvégén.
a henyélés, meg az ágyban punnyadás, meg a takaro alatt rosszalkodás , az megy na szép mondhatom...

azonnal indulok.
ma nem dolgozom...
aztán holnap egy kicsit igen,majd kettőt megint nem
így aztán ki lehetne bírni
még jó hogy csak egyetlenegy lehet belőle
nade ha az volt az első...
ez most csunyán sthiles balhé lesz, kurva nagy fa,villanyvezeték, háztető, kisbungi mellette, szoval minden játszik, talán estére végzünk vele.
az vagyok de még mindig az van amit az anya mond,anyukám aszondja túl szigorú vagyok....ez van mégis felnő az a gyerek
mert csak maszatoltál
vald be , igazi kis féltős tyukanyo vagy.... de jol is van ez igy.