Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztaaa,de egyszerre
mizujs Zsuzskám?
mizu csaje
enyém indul faszául csak huzok egy gázt oszt felrobban
Mi holnap tervezzük... pont fordítva... sok sár, nó szikla
Basszus, a fehér kátéem nálam is az "álmomban se jöjjön elő" kategória. Eccer kínlódtam egy cross 250-nel... még a nagy háccsó dobfékes volt. Adott szikrát, kapott benyát, volt komresszió és nem akart elindulni, csak ha nyolcvannal húztuk... a hajam kihullott tőle
Várpalota...hmmmm....
mikor én még fiatal voltam....
jo volt gurultam egyet Várpalota mellet a Baglyason, az full szikla, viszont nem volt sáros , ugyhogy azt kell mondjam igen jo volt...

mi az a gyorsítópumpa? szerintem ebben nincs olyan.

pipa nélkül ez amugy vicc?
és még finoman fogalmaztál...
nem is kel menni elég ah az RTL-t bekapcsolod és felhívod....már tolják az igét ott is.....
ez kurva jooo.
Hétvégén tartják Tatán az Öreg-tavon a lehalászást....minden évben van,jó kis muri de nem nekem...nekem csak plusz munka mert van vásár is
meg kéne néznem közelről rajta.... pár alapdolgot ilyen a gyújtás is...és akkor okosabbat tudnék mondani....szóval....de ha a karbit jónak hiszed és esküszöl rá hogy jó a gyorsítópumpád megfelelő adagot jókor lő....akkor nemis tudom ...

gyorstesztként viszont menj egy karikát pipa nélkül....
ez inkább ilyen hirtelen elgondolkozos, "hogy most akkor elzártam otthon a gázcsapot" tipusu..
én se de ott lakik chuck norris
nem megyek jóshoz
bár jósoltak nekem tenyérből,eddig bevált minden
biztos jó lehet,még nem jártam ott
hát ha elmentek jóshoz és kopogtok és megkérdi ki az ..akkor be se menjetek hozzá
ott volt tesóm is , rokonok is oszt jólenne. nem teljesen idegen a hely
el bizony...és Danci még nem is szólt hozzá na majd utólag
a balta meg csak rajoskodni kell. használni már nem tudja/bírja