Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is csak mert edzésbe akarom tartani magam
a Dragan vőlgye nagyon szíp hely,már rég jártam arra
amig ti reménykedtek addig én ma is kimegyek motorolni, mert kurva szép az idő....
jaja kb 70-km
a tisch pályán voltatok még?még lehet ott zavartalanul motorozni?
az a Dragan viztározo egész közel van Atis-hoz, legalábbis már nincs messze...
hát én is ebbe reménykedek..
rohadt buszsofőrök
remélem még néhány évig el tudok sétamotorolni az erdei útakon vagy inkább ahol nincs is út...
lehet a buszsofőr a cigókkal volt és várta őket ...hogy együtt lépjenek le a zsákmánnyal....aztán sírtatok ..magyar gárdát ki kéne tenni ilyen éjszakai buszjáratokra ..aztán dadogósra sétáltatnák a varjakat..
áááá
szerintem el bírnánk még öregesbe csatangolni a nagy erdőkbe....
ezt hivják faszfejnek?
hát nem lehetett egy egyszerű sztori, de hálistennek a legjobb megoldást választottad amit egy ilyen szituban választhatsz, használtad az eszedet, és futottál...

legközelebb vigyél bors sprayt, azzal még jobban összezavarod őket ha beindulnának.

mondjuk gondolom a buszsofőr is látta a szitut azért tudtad beérni a buszt a következő megálloig..
Zoo,te csak olyankor jöhetsz amikor valami bajod van pl. magyon beteg vagy,akkor majd én is lépést tudok tartani veled az általam kijelőlt rövidebb úton egyébként mind vén fasz vagyok és csak kb 40 kilométert bírom a tempot aztán esek kelek....ez van van ami nem nagyon változott
jo reggelt, akkor cserélj gumit.
Kúva hideg van kint Gumit kéne cserényi,de fázik a picsám
hát nemtudom..az a baj hogy sokat kell dolgozni...bár most vége lett a versenyeknek kicsit fellélegezhetünk...cserébe a nyárnak is vége lett..
pénz egyre kevesebb...szóval valamikor..
nekünk elmaradt az idei csíkkarcfalva-i endurózás ilyen-olyan okokból kifolyólag... mindenkinek valami keresztbe volt ..de jövőre megyünk oda ....meg pár rövidebbet szeretnék ..pl.elmenni ronissal valami hétvégére ide közelbe ilyen víztározók tetejére egykerekezni..(de nem visz el )stb..mert idén kevesebbet is mentem motorral mint szoktam..hiányzik...
jó tudni hogy jól vannak mikor jösztök erre mihozzánk egy jó kis motorolás ereéig ? aztán jót söröznénk és rőhőgnénk az ilyen okos hsz-en............
na fel is hívtam lenest ..él...jól vannak...melózik sokat mert vett másik kéglit és kell a pénz ...3 hónapja nem motorozott..valamikor megyünk egyet ..ennyi
ingyen taxi
Nem csodálkozom, hogy nem megy...tudomásul vettem, hogy ez ezzel jár Aludtam vagy 3 órát, na mind1. Most még el kell mennem pár téligumiért, hogy, ha megy a mentő a cigányokért, akkor ne csússzon meg a havas úton.

Egyébként apa szokott érdekesek mesélni. Mondja nekem múltkor, hogy kimentem xy faluba 2 emberhez, mert iszonyat rosszul voltak (állítólag), gyakorlatilag kimentek és látták, hogy semmi bajuk sincs, viszont olyat nem lehet, hogy Ők nem viszik be a fattyadékokat, mert, ha ők panaszkodnak kötelesek ellátni. Aztán mondja, hogy utána rádiózgat a mit tudom én kivel, és mondja neki: előttük 1 órával vitték be a cigányasszont szülni a kórházba.
Mentőtaxi: ingyenes, gyors, megbízható...
nem taliztam vele amiota elköltözött tbányaról...
gyere Zoozee,legalább jót szorakoznánk ezek pedig csak anyázzanak mert csak a primitivségüket reklámozzák vele
hallod atis lenes hogy felszívódott...már rég beszéltem vele..nincs neten se se itt se skypon...sehol....mindjárt fel is hívom mi van vele