Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Matricázok Most már télleg kűdöm ma, be is borítékolom,me elfelejtem Má jingjanglingilongicsingacskuk telók is jönnek
na mi a pálya teleszkop doktor.
Jó reggeltet
Andris , egyszerűbb lenne venni egy másik motort, vagy nem ?
jo reggelt.

tudod nekem csajos képre már áll fel a brééé, csak ilyen motoros képre
Gagyi ezüstkerekű...
nem Döme...az Ő gépe szét volt tunningolva, azért adta meg magát...de az enyémnek elvileg nem lenne rá oka....
Minden gyári benne, most mégis megint kezd széthullani...ismétlem, kb 1.5 üzemóra van a blokkban....

Hol az olaj megy el belőle, hol fossa az olajat a hengerfejtömítés, hol elszáll az injektor...

ja, azt nem mondtam hogy a vizet is forralta ma, ÁLLÓ HELYZETBEN.

Egy frissen összerakott blokknak így azért talán nem kellene csinálnia...

Na mindegy, ha tovább szarakszik, megy a kukába
mizu ? család ? nők ? 40-év után mesélj
Össze kellene költöznödGyurikával. . .
Szerintem meg, nem jó a szerelőd
Én is gondoltam már arra hogy lecserélem csak az injektort...

Csak eddig 520.000 Ft-omban van a blokkfelújítás (ez csak az anyagár) és még most is szarakodik....

Szerintem ez egy kiforratlan, végletegig igényes, megbízhatatlan blokk...és ne mondjátok hogy nem...én 3 éve mindig bízakodok, mindig költök rá...eddig a 3 évből ikb 4 hónapot használtam, a többin gyűjtöttem rá hogy meg tudjam csináltatni.

Szóval nálam kitartóbb, fanatikusat nem találtok sehol sem, de most már én is azt mondom hogy a GasGas ezt a blokkot igen elbaszta....

Ma csak annyi történt a pályán hogy elszállt az injektor az frissen töltött akksi meg kb 2 perc alatt lemerült....mindenki rajtam röhögött, ahogy toltam kifelé a pályáról...nem kellemes érzés.

Viszont a telókat azóta is meg akarja tőlem venni egy KTM-es srác, mióta kipróbálta a gépet.
Szííííííjjjaaaaaaaaaaa d
Jó az a blokk,basszál bele egy drz porlasztót.Már csináltam próbából enyémen,faszán működik
pumpáltunk...
szijjja
Kéne punypáni a hátsóba
jaja, majd úgy hívom őket hogy KGASTGASM....koncepciómotor, lehet előrendelni!
Hirtelen ez volt kéznél...csak fel volt kötöződrótozva,még erdélyben othagytam a lámpamaszkomat egy fenyőfán...
Lógó vezetékekkel meg nem akartam menni.

Sok probléma volt vele ma is (már megint) ...az injektor hol bekapcsolt, hol nem.
A lánc is laza, de már leszartam, úgyis cserés lesz az egész szett.

Erősen gondolkozom hogy kidobom ezt a lófasz blokkot belőle és belerakok egy Yamaha YZF blokkot...

Akkor se injektor, se jolbeváltszuperfejleszettnégyütemű GasGas blokk....
Szasztok!Aha lesznek kicsik majd vehettek
Pároztatjátok a KTM-eket?
Az első rajtszámtábla sem bírta sokáig
Sziasztok,

Na, ma végre én is kijutottam motorozni...először úgy volt hogy bányába megyünk, de az messze volt, így maradt a krosszpálya...hát nem sokáig bírtam, 3 év kihagyás után..na de sebaj.
Az idő nem volt szép, viszont szar..

De azért egyszer sem estem, ez már nagy szó!
Nóó alvás Tsókolom