Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na elmentem motort pakolni a kocsiba, mert még a végén igazolatlan hiányzást kapok az erdőtöl..
Remélem, neki nem lett semmi baja! A másik srácot sajnálom, aki kiszáradt...
a hűlye..
Egyszer asszem az almáékkal volt egy srác kint motorozni,aki annyira bepálinkázott,hogy menet közben elaludta a motoron!
Aztakurva!
Jó napot motorosok!
Menjetek kifelé csapatni, süt a nap ezerrel! (legalábbis itt)
Reggel arra ébredtem, hogy valaki száguldozik fel-le az utcákban egy 125-el, jó ébresztő hang nekem tetszett, de szerintem sokan nem díjazták a srácot.
Megyek szervízelni, felrakom a védelmet is, mert már hiányolom a sziklákat délután pedig megyek gyakorolni, józanon , másnapos nem szoktam lenni, de nagy grat annak aki úgy is tud menni, hogy szétmegy a feje.
nah ja.
nekem volt olyan sztori haverom reggelig bulizott, nagyon beteg volt de kijött románba motorozni, szegedröl indultunk reggel ugyhogy ott voltunk 1 ora alatt,
nagyon beteg volt , ő is hányt utközben ,de basszus ugy ment mint még talán soha, csak lestűnk...
Az alkohol tényleg öl
úú,az durva
erröl a másnaposságrol az a sztori jut eszembe, német haveromnál krosszpálya, namost veszel tagságit kapsz hozzá bérletet de meg van adva hogy konkrétan te a hét melyik napjain mettöl meddig mehetsz fel a pályára, hogy ne legyen tul nagy tumultus, hogy egymás fejére ugráljanak ilyesmi....

helyi srác előzö este nagyon bebaszcsizott , de csunyán, aztán halál másnaposan merthogy menni kell edzés van, nem veszhet el az edzés idő, edző bácsi csunyán lebasz ilyesmi ezért a csávo kiment, elkezdett körözni,, aztán az egyik ugro után félregurult a szélére megált, és motorostul eldőlt......

a srác ott halt meg a pálya szélén, a diagnozis kiszáradás volt, összeomlott a keringése.
ugye?
hogy ti miket láttok
Furcsa egy faj ez az ember! Tudja hogy másnap beteg lesz mint az ökör,azt mégis tele vedeli magát!

A tegnapi ivó cimborám azt mondja,neki is fáj a feje,de biztos nem a szesztől,hanem mert front van!
láttam már én is ilyet
Volt haverom aki buliból jött motorozni! Az erdőbe nyomott egy satu féket,megemelte a bukót az áll részénél,le se vette a fejéről,csandázott egy hatalmasat,megtörölte a száját,visszahúzta a bukót,és ment tovább. Mi meg álltunk mögötte,egy darabig csodálkoztunk,aztán meg összeburultunk a röhögéstől!
dehogy alszik ezerrel melozik már hajnal ota, nem tud aludnyi a szentem, meg munka mániás.
én is ezt mondom...
Akkor inkább mégse megyek...kicsit megszorítod a gyikom, azt' leesik annak is a feje, mint a Jimmy-é
Csikuszom még alszik?
Az hétszencség,hogy átmosattam rendesen!
kéz a kézben?
mióta edzek,olyan a kezem szorítása mint egy satujééééé
a helyedben nem tenném oda a kezem
Van azoknál vagy 5féle ilyen verseny...sőt, náluk még az enduro sem olyan mint Európában, úgyhogy lehetett akár az is