Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom hogy nem ellenem szólsz és meg is értem...én is csak azt mondtam Gyurikának hogy a benzin máshol is drága, de ha átszámolom és megnézzük a külföldi fizetéseket, mindjárt nem is drága.

Igen, Magyar ember a magyar fizetéshez nézi és ez normális is.
A mostani, otthoni benzin árak kb olyanok, mintha itt nem 1.40 lenne litere, hanem 20 euró..

Vérlázító belegondolni hogy amíg otthon az átlag ember kb 300 liter nyálat vesz a fizujából, addig az itteni paraszt , az itteni fizetéséből durván 1500 litert vesz !

Kurvára nincs ez így jól..

remélem nem lett nagy baja...

nekem anno a huskyn látszott az ülésen a szállítás nyoma, ott húzta le a nagyérdemű a spaniferrel, és ott volt a széles 5t ás spaninak a nyoma az ülésen.
Uoljára fősulis koromban voltam ott, az se biztos, odatalálok-e majd egyáltalán...
az jó hely én is onnan hoztam el anno az enyémet. van egy pár érdekes autó/motor ott.
És állítólag szokott árverezés lenni ott, csak elég nehéz bejutni.
Holnap hozzuk el a Mélyfúróból, majd meglátom...
kiderült már, hogy a motornak lett e baja?
az a gáz a rendszámos dologgal hogy hiába hitelezhető, manapság egyre ritkább az aki fel mer venni hitelt... mondjuk érthető miért.

én sem tudom eldni a gasgas-t hiába rendszámos műszakis jo állapotu, mondjuk leszarom, most pl. pont jo hogy van amire fel lehet ülni, lehet meg is tartom.
A kerekek maradtak és azok értek az összes extra közül a legtöbbet úgyhogy ugyanannyi az irányára (friss műszaki van rajta).
De hitelezhető is, illetve ha nem akar belőle alkudni, akkor pár cuccot odaadok hozzá ajándékba (változott a terv, egy időre befejezem a terepezést).
Dani azt mondtad lekopasztad, ugy mennyi az ára?
a gasgas még megvan most azt használom, jo kis motor ez főleg extrémkedősben igen jol teljesit.
EXC-mre nem udsz valakit?
a gas gas ra gondoltam... vagy az megvolt a ktm mellett is?
nincs új KTM, itt van helyette a régi jo kis Gasgas EC 300 , ami igen jo az extrémkedős enduroban..
meg is van már az uj 300 as?
estét.

ejj dejo volt ez a mai extrémkedős motorozás, az előbb értem haza.
Ezaz ne sírjá öreg motorozhattál sóskúton mi kell még?
K.rva annyát azért akkoris minden sunyi alattomos rabló köcsögnek
De aki Mo-on él mi a f*szhoz nézze?
Nézze Bill Gates fizetéséhez? Ja, akkor tényleg tök olcsó...
Jó hogy nem kezdik el itt a szokásos hülye szöveget: "Nem értem miért mondják hogy egyre drágább a benzin, én mindig 5000-ért tankolok!"
Ez nekem már nem vicces, sőt! Tudom nem kéne ezen morogni de ez van...
Nem ellened szól Andris, nem téged cseszegetlek, csak tököm tele azzal hogy lassan mindenki azt bizonygatja nekem hogy nem is az árak emelkednek én vagyok hülye, és nem tudom a fizetésemet beosztani hogy kijöjjek belöle... Amúgy meg minden olcsó és az élet szép,.....!
De inkább motorozzunk:
joo estét
...vagy csak azzal nyugtatod magad hogy kint sem olcsobb?
nem draga, csak hajlamosok vagytok a magyar fizeteshez nezni..itt 1.40 litere, de a fizetes boven 2000 euro felett van....
kapjátok beeee
de akkor kérdezze meg, hogy nem e tud mozdony kürtöt olcsón
olyan ismerős nincs
beszélj egy vasutassal ennyi