Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már megint min gondolkozol ? tudod , hogy megárt
Nem néztem meg mi a baja, mert amíg a sünök nem zárják le az ügyet és a biztosító meg nem nézi, addig ha hozzányúlok, lehet hogy pont magammal cseszek ki. Ez az idő meg lehet hogy csak egy év múlva jön el (ismerősök hasonló esetei alapján legalábbis sanszos)...
Megnézted mi a baja? Azért érdeklődök ennyire,mert lehet hogy lenne cimborám,aki elhozná egybe.
Amit már egy éve is akartam: minél több pénzért cserébe megszabadulni tőle.
Mit akarsz vele csinálni?
...akarom mondani: 4 T enduroba...
de enduroztam és a mai napig jobban szeretem...csak az EC versenyek messzebb vannak és oda még nem jutottam el..de az MX jó lesz arra hogy sok dolgot megtanuljak, ami ott is akár hasznos lehet...pl. normálisan kanyarodni...
Nem...csak ketten..én külön díjazott lettem, kísérő kategóriában...
Szia!

100% MX, de vannak EC futamok is valahol itt, a környéken..csak még nem jutottam el oda..

Mindenestere ez a (annak idején) SZAR-nak kikiáltott gép csak kiröhögte a 4T 450-eseket, amikor felébredt benne a power-szelep.. ..csak legyen pilóta, aki megüli...és én még nem igazán vagyok az.
Azért is fáradok hamar, mert belekényelmesedtem a !T enduróba...
minimum
én nem buta vagyok, hanem feledékeny tegnapelőtt vettem a szőrös gyereknek, és nem tudom hova tettem
akkor már 2-en vagyunk
én se
én se vagyok buta csak szőke
Örülök neki! Akkor lesz motor és motoros is hamarosan, tehát lehet megint motorozni, lökhárítónak a busára meg tegyél fel egy dárdát, akkor majd lehet jobban meggondolják beléd mennek-e hátulról.
Minek? Én ezzel már úgyse fogok motorozni egy métert se...
Grat!
De mióta mész te MX ben? Nem endúróztál?
Skacok!
Csika meg Zoozee hova lettek?
Na bazz! Megnézted már a motort mi baja?
Nincs kéznél, be vannak gipszelve