Nem néztem meg mi a baja, mert amíg a sünök nem zárják le az ügyet és a biztosító meg nem nézi, addig ha hozzányúlok, lehet hogy pont magammal cseszek ki. Ez az idő meg lehet hogy csak egy év múlva jön el (ismerősök hasonló esetei alapján legalábbis sanszos)...
de enduroztam és a mai napig jobban szeretem...csak az EC versenyek messzebb vannak és oda még nem jutottam el..de az MX jó lesz arra hogy sok dolgot megtanuljak, ami ott is akár hasznos lehet...pl. normálisan kanyarodni...
100% MX, de vannak EC futamok is valahol itt, a környéken..csak még nem jutottam el oda..
Mindenestere ez a (annak idején) SZAR-nak kikiáltott gép csak kiröhögte a 4T 450-eseket, amikor felébredt benne a power-szelep.. ..csak legyen pilóta, aki megüli...és én még nem igazán vagyok az.
Azért is fáradok hamar, mert belekényelmesedtem a !T enduróba...
Örülök neki! Akkor lesz motor és motoros is hamarosan, tehát lehet megint motorozni, lökhárítónak a busára meg tegyél fel egy dárdát, akkor majd lehet jobban meggondolják beléd mennek-e hátulról.
100% MX, de vannak EC futamok is valahol itt, a környéken..csak még nem jutottam el oda..
Mindenestere ez a (annak idején) SZAR-nak kikiáltott gép csak kiröhögte a 4T 450-eseket, amikor felébredt benne a power-szelep..
Azért is fáradok hamar, mert belekényelmesedtem a !T enduróba...
De mióta mész te MX ben? Nem endúróztál?
Csika meg Zoozee hova lettek?