Pedál nem szoktam pedálozni,max normális vagyok azzal,akit kedvelek és elismerően nyilatkozok róla ha JOGOS !
Tehát húzd meg magad kicsi télapó mert hátramegyek az asztalodhoz és letolom a gatyám
köszi hát remélem hogy egyszer az leszek csak vmit most már bekéne újítanom mert néha nagyon fájnak a térdeim pedig dupla nadrág + UFO térdvédő
amúgy szerintem az egész nem Le függvénye, bár mikor mehettem barátom sv650esével le se akartam szállni ^^
Nem kell a pedál Imi......már mondtam, hogy 30-án csapatunk nálunk! De amit a porcelán babával műveltél.........szegény kislány, biztosan sír, hogy a nagy gonosz bácsi mit tett az angyalkájával
Amúgy meg azért megyünk motorozni még egyet idén, mert szeretném, ha minél jobban felkészülnél a következő Kalandtúrára
előtte este elmentek vendégségbe akkor is kimentem és hogy ne vegye észre hogy havas elkezdtem melegíteni hajszárítóval XD nem is buktam volna le csak ott hagytam a sí kesztyűm
Ez a királyság gyerek........belopózni a hátsó műhelybe, lenyúlni fater simóját miközben melózik és adni az érzésnek!
Nosztalgikus érzéseim támadtak.......hmmmm.....anno Én is így kezdtem.....elő fater burkolt simóját és meg sem álltam a tyúkólig........ott derült ki, hogy azért nem ment vele melózni mert nincs fék rajta
Megérkezett M.r HEBO(alias DÖME)
Mire? Hát van mire!
Tehát húzd meg magad kicsi télapó mert hátramegyek az asztalodhoz és letolom a gatyám
Amúgy köszi mindent Jani
amúgy szerintem az egész nem Le függvénye, bár mikor mehettem barátom sv650esével le se akartam szállni ^^
Amúgy meg azért megyünk motorozni még egyet idén, mert szeretném, ha minél jobban felkészülnél a következő Kalandtúrára
Emiatt a kudarc miatt nem ültem motorra közel 20 évig...
Nosztalgikus érzéseim támadtak.......hmmmm.....anno Én is így kezdtem.....elő fater burkolt simóját és meg sem álltam a tyúkólig........ott derült ki, hogy azért nem ment vele melózni mert nincs fék rajta
Sebaj, 5 perc múlva már az utcán küldtem
De szép is volt!
Na, ha ezt a ház gazdája látta volna...