Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont Semmi ertelme nincs,amennyit ezzel viszed illegal ,annyit labon is ki tudsz menni.....
Ez de komoly. Csak ha aszfalton húzod,elkopik a guma.
Figyelj dew,azert tudjuk ,h ferike szokott hisztipisti is lenni.Persze nagy az igazsagerzete is,idovel megszokja a legkort,lasd tegnapi nap.
Viktor, ezért a rend drága őrei még egyszer sem basztattak?
Jó csak, már nem mentem fel érte
A sárgát szoktam használni, többi még varrásra vár, s köszönöm őket
hoppá-hoppá
az 5 par kesztyubol egy se jo?
A harmadik oldala,meg hogy mindennek megvan a miértje!
Köszi. Megkaptam a választ.
jó ötletek.
Szubjektív meglátásom, hogy nincs gond az oltással, amíg vicces, meg "ritka", de amikor kispéciznek valakit és csak őt basztatják, az nem korrekt
A másik oldala, hogy "felvenni" se kéne
en beszeltem vele 10 lesz jön biztos.
Fax tudja, elméletben igen sima menetre gyakorlatban is igen, terhelős emelkedős szopósra meg majd kiderül holnap mit bír a kuplung
Zerge még nem csörgött, azt mondta majd este, mondtam neki kell a szeges, mert le van fagyva a talaj.
Részemről biztos megyek szokott időben, új terepre
szerintem nem kell itt senkit komolyan venni a baszogatás miat haloka
bolond !
kész a géped holnapra ?
szevasz hondás, mult szezon hogy ment ?
szevasz Luky üdv Zoordonnak.
Estét. Kva hideg van, kimentem 10percre kipróbálni a kuplungot és ráfagytam a motorra igaz se kesztyű, se kabát, se sisak
Bódog karácsonyt Ferikém.
Zsír nem is tud motorozni
ez igy van, teljesen igaz.
ezt elírtam:

"Te példája vagy DewEnduroval eggyüt annak akik csak arcoskodnak."

azt akartam irni te vagy a legjobb példa DewEndorval eggyüt, azoknak aki csak arcoskodnak és feleslegesen dumálnak.
Ferensz valakinek utolsonak is kell lenni mivel a verseny erről szól, és az ő teljesitményét is tisztelni becsülni kell.
Szevasztok
Hát fiuk lányok le a kalappal elöttetek NAGYON ÜGYESEK vagytok gratula
korrekt egyenes írás. kösz.
tisztelni kell mások teljesitményét. fökép ha azt másoknak tálcán szolgálják az igazságtalanságot meg a hazudozást nem türöm.