Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zarándol este már a zújtévén akarja nézni a reszkessetek betörők trilógiát.

Nem jó amit nem tud megvenni egyből.
ááá nem hiszem el... ilyen sok fonto dolgot kérdezek és senki nem tud normálisan válaszolni....

mindenki menjen a pics...ába...!
lenne még kérdésem.. gasgas fse 450 vásárlása elött állok szerintetek az milyen motor?

csak mert találtam 270-ért , 2007-est.. szerintetek az megéri.?
az is fontos ... szerintetek hol használodik el jobban a motor.... a terepen vagy az aszfalton....? pliizzzsegicseteeek...
hüje motorosokkk
de tényleg mennyit eszik..? fontos warning pliiizzzzz....

és szuperlotyo kerekeket nem tudtok a 300 exc-be.... nem akarok vele terepre menni mert veszélyes, sokat eszik, megsérülhetek, és a csajok se látnak eléggé a fagyizonál...
Terepen menni veszélyes!Én se megyek,mert piszkos lesz a motor,és neadj isten,még a ruhám is kiszakadhat! Vagy ahogy a lacibáá mondta: Gyerekek,a baleset az veszélyes!
fígyelj... las-sa-n... i-ro-k... ho-gy,... meg-ért-sd.... be-ü-tőd...h-ooo-gy...lcd tv.....
j---ooo...vá-lo-ga-tás-t...
az enyém az lg 42 colos az lc4 az meg akkor ..milyne lehagytál belőle valamit .,..
ja hogy az nem tévé hanem valami gaz..gaz
Kifelejtetted a "mennyit eszik ha nem húzom neki" kérdést.
nemarháskodj... soha nem mennék le terepre... az nem nekem valo ott meg is sérülhetek,, nagyon veszélyes ... hallotam másoktol mik történnek ott.... ááá nem nooormális aki lemegy a szép aszfoltos utrol...
a 130ezres FHD 3D 42colos led tévét.. oltsóbban.. linkled már be mert nem találom..bénázok itten...
amugy tényleg nem tudjátok mennyi olaj kell az LC4-be,... és jojaz terepen...és például a telojában is cserélnék olajat, de vajon hogy álljak neki és mennyi kell bele, meg milyen...pliiiizzz.segiccsetekmááá..
Jólvan úgy tényleg könnyű,de az ilyen az nem ér! Mondjuk neked elnézzük,mert már öreg vagy,mindenféle reumás panasszal.A te elhasznált öreg testednek nem is valók az ilyen akadályok!
http://mobilexpressz.com/terme...
zozi.. mindenhezértő zozi jelentkezz
nem nehéz... én is probáltam már, volt két ember aki felrakta az elejét, meg a hátulját...sima ügy...
Ez nem is 3D,hanem már 4D!
Én próbáltam már egyszer,de nem sikerült.Marha nehéz úgy az elsőkereket felrakni.
amugy hazudtam... nincs is tele vele a tököm , tök birom hogy napokig elgörcsölsz ezen a faszságon amit pl én kb 5 perc alatt eldöntenék...

tényleg... beszéljünk még a tv-röl, lehet veszek én is 1-et, nade vajon milyet is...
lásd viktor leszek a barátod.. persze önös érdekböl mert már a fasom tele van ezzel a tv vásárlási marhaságodal...

akkor elmondom neked ugyan ezeket a tv-ket, megtalálod a jofogáson meg az aprodon 30-40-50 ezerrel olcsobban....persze a felét átutalod nekem...

ugyan ugy garanciásak, van ott zsirnew dobozban, stb...

jahh és az info 8 ezer ft. csak neked csak most...
az nem hűtő... ott van a fluxus kondenzátor, meg a sok csőő..
hidd el.. egy 32 colos télyvéből indultam ..mindent tudjon 70alatt..ez már a duplálya és 3D. ..de 42 colos
annyi hogy az üditőt nem bontja ki...
hülye waagy?
ez vékonyabb mint az összes télyvély amit eddig láttam.. és még kis hűtő is van alul .
és a kor összes wívmánya benne van
borzaszto nehéz... én például nem is tudnák... ezért meg sem probálom..
vegyél ilyet...bár ehhez még gyüjtened kéne pár száz ezret...