a víz se maradt meg bennem nemtom mivolt velem de elis kúrták a végeredményt mert valamiért kaptam 16perc büntit csak nemtom miért, amint vége volt a versenynek egyből mentünk haza mert nagyon rosszul voltam nem vártuk meg az eredmény hirdetést így nem is tudtam reklamálni számításaim szerint oylan 11-12. helyen végeztem volna 3. o összetettben így meg utsó előtti lettem 35/36 de tény hogy kondiba van hova fejlődnöm így nem nagyon érdemes versenyzeni
csak nektek írtam
kedvüket meg nem kell elvenni ...elmegy nekik elsőre...
Rá volt aggatva a motorra a létező összes pówerpacos faszság,aztán mégis balfaszul ment vele! Ha jó emlékszem,talán a féktárcsavédő volt az egyetlen értelmes dolog rajta.
csak kúrni..
elmesélek mást, haver kit felesége nem enged motorozni, nem rég vett neki egy zsir uj Ford C max ot, ultra felszereltség, s mondom nkei te, akkor most mennyi idöre veeted meg az asszonyt, hát mondja elvileg 7 honapra sacolom aszabadságom, mondja.
mi asszonal nem veszünk egymásnak semmit, meg állapodásból, nagyobb öröm adni másnak. ma reggel kapott a MILF egy komoly nyakba lövést. komolyan mi ilyenkor egymásnak örvendünk.
mondtam már meddig férfi a férfi ?
hát amedig idegenbe ha kiveszi el tud löni a csaj nyakáig.