Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ferensz..nem fefe a másik...a zsir..ferensz...
motorozáskor vigyázz a savazással..nem mindenki birja ugy mint te...meg goldentooth...van aki besérvtőgydik...szoval szeressétek egymást gec...hasonlóak nem mindég utálják egymást...
rályöttem rély miért réyl...meert sokat fulyta a láncát és mindég mondta az asszony neki..szivem mi kell még ahoz a motorhoz...csak nem lánc-sp-rély... hát ez nagyon vicces volt nem rajmi
fefével semmi gond nincs lyaú gyerek..fórumot tévesztett vagy fészbukkot .
azért nincs ha ri ha nem sajálom azokat akik 2 lillás motort veszek egyreknek és dragracékra járnak...
ugye ettől még nincs hari...
vagy kűggyek nekik szpongyoriba valamit...
aminek örülne is...ha már a sok vannak nem tudnak örülni akiknek van
ugy van a hogy a monás mondja..a megamegmondó mondás..mindenki a saját szintjén nyomorog...már aki nyomorog..mert aki boldog tipusó az meg örül a kicsinek is ..akinek meg sokvan az meg nyomorog...még ha miliárdja ia is leszenk..nem lesz boldog tipusú mert sokra vágyik..mindég többre...
ezek a sohaboldog tipusú emberek...
na én ponty nem ilyen vok
de nincs hari..
mond neki hogy szeretem.de a kari ebédre ma se várjanak...ha megunta a motort a kölyök ne adja el küdják át nekem...mert úgy is csak kicsi péz...nem aztmondtad

nix hari...van zari
Zari,

kösz király vagy, ez pozitiv volt, ellenben a f.feri69 es dumával, Fekete Feri jo gyerek s ök is nehezen sporolták össze a lovét hidd el.
MIndenki szenved, minnél több pénzed van annál nehezebb dolgod van, mert annál több suly huzz le. szoval hidd el az afrikai bantu négernek van jo dolga kimegy reggel ki ássa a gyökeret a földböl kinyomja belőle a vizet, fut 2 órát levdássza a gazellát megsütik délütán ötre, s utána meg rutyakolja a fönök feleségést meg a lányát.

örvendek, most pozitiv voltál.
nekem aszony segge bantu néger méretű...... brutál imádom...
olyan a segge mint niki minaj-é.....

asszonyt bantu seggünek hivom...
fiaim pedig bantu néger ... méretüek..

meg is gyanusitottam aszonyt valami néger vér lehet bennük... neki a segük miatt fiaim más méretei miat...
huh életemben másdszor kelek reggel 8kor ilyen későn.

durva.... eddig mindig 5:30 - 6 legkésőbb.
Hamarosan a bankoké lesz a legtöbb ingatlan.

http://www.portfolio.hu/ingatl...

És kik a bankok tulajdonosai?
zozi..mester..
hozzád nem mehetnének.. arra vannak a lyaú helyek.. +
ott van a lyaú vezető is..egy kártélyem exc 5nyuszi öttel...aprókawits rendszerrel....csak ne brummogtasd a gázt mikor mész a town-ba eléjük mert a frász állki hog nem hogy csöndbe indulhatnának hanme még egy állat a figyelmet is felhíwlya rályuk mint mikor mi is ott voltunk
én hivhatlak negyedkor
lyaÚreggelt csiÍnálok

rély... zsir...na végre egymásra talált a két nagy savazó
már a múltkor is irtam wegyétek már észre magatokat...
olyanok vagy tok mint két tolyás...zacsi nélkül.. de most itt a fórumon végre...
zacsi helyett lesz kocsi ami összetartja a két tolyást .. . bránernak meg ott lesz a hegy amikimagasodik majd kettőtök közt és aki hamarabb a csúcs közelébe és abból jön majd ki a geci
nem nem ..ne féljetek egymástól mondom hasonlóak vagytok gec...
összeköt benneteket sok minden..
déw..és a szpongyor-gumik
pösti és a sÓk barát(2millilyó barát.. olyan irigye wok ilyenkor)
egy helyen születtetek..kis tulzással..
mert zsir venezuelalyi te meg a 5 ker..velence utca 22ből
sportmotor volt az életetek..ez az endúró szerintem csak....csak kitérő a nAAgy kihivások elől..mint a man TT
rély is nagy schufni tunining fasztori akár csak zsír...
mindekettőtöknek husabeg kártélyem kombó van otthon..2t-4tben
mindketten nagy bringások vagytok..kicsit hazudósok is.. mert rély 30km/s es átlagot irt sik úton..azért azt valjuk ..elég nehéz felülmúlni..

ugyhogy a malyi hajtás remélem jól sikerül...és lesz beszámoló is meg vidi is...nem 12mp sek
fész tu fész.. vállvetve együtt.. dévnél vagy palotán vagy ott a piliböribe
de ha nagyon össszemelegedtek azért még ide visszajönni lés mesélni mesélni..merrt nekünk itt a karácsony lászt naplyán nem jön össze...de majd talán holnap...

mirkó.
igaz higy igaz..de 1 napra nem megyünk..meg akkora légyszámmal...
majd ilyne kizscsopostos buli lesz nálunk is mint rélynél..a nagy egymástsavazók mennek el edgylyütt hajtani igy karácsony tályt...
rély-zsir...
zari -zsali...
sÓ-ronix ...

na mentem előkészülni a gurulást... a gumit meg kell forditani...mert a hajtott oldalról már nagyos gecis
huszas 423 4606

ez a szamom,de fel 9 elott ne hivj
Mikor akarnal menni?
Milyen ido lesz?
he raaay holnap menjünk egy kettest nálad vagy nálam.
ezek be picsultak waz.

zsir... te döntsd el nekem mindegy.
Na mi van 5 centes belak?hol vagytok?
nekem/nekünk holnap nem jó,csütörtök okés.Holnap kitaláljuk.
hi mindenkinek
Dobbantos kon olyan ho van,h ihaj,sztem.
hát nem a fö uton kell menni.
de menjünk godolore.
ott nem lönek a motorosokra?
gyere ide vagy én oda. de mehetünk ismeretlenbe is. pl. dobantos kö...
áá az régen voltak most már ugy meg van keverve hogy csak na
menjunk godolloi menet.-re is az is jo.
arra nem voltam még.
hát több mint 20 éve volt, acél gáz csövek, alu minium, stb
meg kellene keresnem a papairt.
hát a tizes út mellet.
47.585413,18.982033
ennyit írni míg nem votlma otthon msot olvashtok vissza vagy 8oldalt