nekem hegesztete ilyet...csak szétmelegitette az ember..mert kevés gázzal tökölt és a 46,95 furatból lett 47,50!
ugyhogy köszi jó lehet van aki megtudja faszán csinálni..de lehet hogy csak ci-gányolás az egész
nagyon kevés ember van , mint pl te is ,akit az extrémkedős enduro érdekel.... akit érdekel az ugyis rákeres ilyesmire, és keresni fogja hasonlo motorozást kedvelők társaságát...mert szereti csinálni, érdekli stb.
a hasznos jotanácsos dolognak tán lenne értelme... de a gyakorlatban az is elég kevés embert érdekel.... a nagytöbbség magasrol leszarja... vagy ami még jellemzöbb beleköt ahol tud...
szoval akkor minek?
de hozok neked példát is... pont tegnap volt ugyan ilyen meddő dolog egy emberrel... valaki felrakott a képekbe egy progrip szeműveg galériát... erre egy ember beirta... csak oklit szabad venni mert az soha nem párásodik be....
én beirtam segitő épitő szándékal hogy minden bepárál ha egyhelyben állsz, és izzadt vagy rendesen, csak a dupla plexit jo, de egy idő után már az is feladja...... ez van....
na ezek után le lettem oktatva hogy ő 1975-ben már krosszozott,elhasznált 100 db motort, és az ő véleménye hiteles és autentikus ....
erre mit mondjon az ember járjon sima plexivel ha neki nem párál sosesem...
a lényeg az ember egy idő után a legnagyobb joindulatal is elkezd leszokni ezekröl a tanácsadásokrol.... max olyanak aki érdemes rá....
amugy ezt már jopár éve csikuszal kidumáltuk az endurocross-ban... mikor még oda firkáltunk... csak kiszorultunk a koca kroccosoktol...
ezt az úly ktm kerékagyak zsigerből tudják...
ha valaki azt mondja hogy a kátélyemek a legjobb gépek...
de hogy engedjhet meg magának egy gyár olyat hogy 2milla egy fostalicska és igy reped az agy mint a gatyán a varrás
tos fifti.
egy tömb aluminelyumból faragtad ki az egész hűtő.. meg a hengerblokkot kerékagyakat ..csak aztán rókafarQ fűrészzel különválasztottad őket
és igy született meg a hutyaberg
na itt vagytok...
nix hiszti a ha van tüzifa..ha nix tüzifa az nagy gáz.
ez lesz annka a kazános fórumnak a cim amit megnyitok....szilárd tüzelésű kazánok vagy kinek van még ilyen cirkógelyzirje cimmel
csák ronis avagy a húsvéti nyúl bárány bordát esiksz vacsorára...
a tévésre is lesz egy topok...csak annak nem jut eszembe jó cim
De irigy voltál és nem próbáltad ki! Folyton csak magadat kényeztetted vele.Még akkor se volt elég,mikor már a nyele is bentvolt! Nem is értem utána miért nyávogtál hogy nem tudsz leülni!
ugyhogy köszi jó lehet van aki megtudja faszán csinálni..de lehet hogy csak ci-gányolás az egész
nagyon kevés ember van , mint pl te is ,akit az extrémkedős enduro érdekel.... akit érdekel az ugyis rákeres ilyesmire, és keresni fogja hasonlo motorozást kedvelők társaságát...mert szereti csinálni, érdekli stb.
a hasznos jotanácsos dolognak tán lenne értelme...
szoval akkor minek?
de hozok neked példát is... pont tegnap volt ugyan ilyen meddő dolog egy emberrel... valaki felrakott a képekbe egy progrip szeműveg galériát... erre egy ember beirta... csak oklit szabad venni mert az soha nem párásodik be....
én beirtam segitő épitő szándékal hogy minden bepárál ha egyhelyben állsz, és izzadt vagy rendesen, csak a dupla plexit jo, de egy idő után már az is feladja...... ez van....
na ezek után le lettem oktatva hogy ő 1975-ben már krosszozott,elhasznált 100 db motort, és az ő véleménye hiteles és autentikus ....
erre mit mondjon az ember
a lényeg az ember egy idő után a legnagyobb joindulatal is elkezd leszokni ezekröl a tanácsadásokrol.... max olyanak aki érdemes rá....
amugy ezt már jopár éve csikuszal kidumáltuk az endurocross-ban... mikor még oda firkáltunk... csak kiszorultunk a koca kroccosoktol...
ha valaki azt mondja hogy a kátélyemek a legjobb gépek...
de hogy engedjhet meg magának egy gyár olyat hogy 2milla egy fostalicska és igy reped az agy mint a gatyán a varrás
egy tömb aluminelyumból faragtad ki az egész hűtő..
és igy született meg a hutyaberg
nix hiszti a ha van tüzifa..ha nix tüzifa az nagy gáz.
ez lesz annka a kazános fórumnak a cim amit megnyitok....szilárd tüzelésű kazánok vagy kinek van még ilyen cirkógelyzirje cimmel
csák ronis avagy a húsvéti nyúl bárány bordát esiksz vacsorára...
a tévésre is lesz egy topok...csak annak nem jut eszembe jó cim
megkönyörűltem na... van az a nagy szivem...