Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok.....köszi..
olyat ovastam róla hogy nagyon eszi a láncot meg a lánckerekeket...az mitől lehet ?
a reklusét én is kiprobálnám egyszer egy pár napra...
mi van te kuplung égető ?

moci egyben már vagy szögelés folyik ?
egyszinű....
az uccso mondat nagy igazság...
Már aki.....
A vagy B nyom ?
a hiszti a automatával az ha mondjuk nem ülsz rajta s lejtön meg állsz se nem birsz ráfékezni a hátső fékre akkor a motor vissza gürül az aljára.
ha csak nincs balkezes féked.
jaaajjj,ne nyávogjad mán a semmit,vegyél bele egy felújítószettet,de ha az drága,vegyéé egy bontott fíket komplett az olcsóóóóbb
egyébbként ma reggel arra ébtrdtem huh mekkor hasonlat milyen érdekes,
ez a gasgas forum meg szerintem ez a fajta népség aki itt mozog az:
várjatok TÉTEL mint a főiskolan-

1.- Tétel: a gasgas forum írói olyanok mint a parlamenti szónókok egy az egyben, barmit beirsz mondasz egyből le hurrognak, fikáznka s basznak.
5 centes ,emgveszlek kilora, lyáú, stb stb
annyi külömbséggel, hogy a parliban a mi adó lovéinkat tapsoljá be zsebükbe itt mi az időnket fecséreljük.
Tegyetek csak számot ha az itteni irás idővel összesitve dolgoznátok valamit plsuzban, vagy motoroznátok akkor milliomos jarvisok lennétek.

2. Tétel. Zarinak igaza van mindig.
Olyan robogó filing csak több lóerővel
Lamellákat kicsit jobban eszi
mennem lkle lesz még 1 kedves történte..de azt majd később ..elbb meg kell néznem miért adta mebe a koulcsot a hátsó fékem.de gyanci hogy tönkrement a karmanytyhú amit csináltattam hozzá..de szali szerint kjók..de ez nemek mene mŰködik ugy ném mert elfolyt az olaj...
Hali!
Rekluse vagy z-start volt nálnk 1 pár embernek és imádták
Nincs leböff van bármilyen sebességben elfolyatós elindulás bárhol
viszont bizonyos fordlat alatt nincs motorfék ami lefelében kicsit zavaró de nem gáz déván tavaly egy ilyennel csináltam meg a 3.napot és jó volt vele.
ja és nem kell kuplungolni felfelében csak ha már túl sokáig csúsztat akkor .
patyi..milyen a hajad szine
s te pátyi. ? centes ?
gangan sztályl
hány kg vagy vik ?
nix HíZti..
ottóval meg vilivel neked kéne egyezttetni..nekem jó lesz..kedd péntek kivételével
gumi meg van még a szpongyori...hibátlen is.. de azért köszi..
milyne volt irjad mert akkor én nem irám a zagyvaságaimat
bálinyó...
ht én ne csak a ti írásaitokat nem olvasom de még az enyémet sem
valaimért úgy érzem az volt akkor lhogy patyinek reklúza volt..
de most kerestem vissza és en mlátom se ezt se azt...
lehet tegnap mondta sk hogy neked mit küldött de az is lehet hogy ..nem ..már nem elészem..vagy csak nem akarok emlékezni a rosszra..csak a szépre meg a lyóra
olcsó nem. jó lesz.
ma elmegyek akkor elhozom. s leviszem neked s eszünk egy fasza halászlét ok ? egyeztes Villivel meg Ottoval legyünk már eggyüt.
Ha a gyaggyás becsuszik nincs hiszti én fizetem... zsir ?
szoval egyeztes velük mikor eszünk s viszem.
gimit ne vegyek ? tudod a csoda traktor gumidat.. ?
vik...

tudom kicsi nehéz a felfogásom de nem tudom értelmezni a kérdést...
hogy mivan a gagsgasal ?
reggelt...

ro

bálinyó.....te mit halottál a rekluzról ,használja vki arrafelé ?
tudom hogy krosszban mennek vele hogy eséskor ne áljon le...
viktor ezen remek irásodal ismét bebizonyitottad hogy te csak sajáét magadat olvasod el....

merthogy itt senki nem keverte a rekluse-val az antihoppingot

Gabesz pedig nem "meg csuszik" ... hanem szalajt...ahogy a nevében is van...
figyelek..
lesz occó lcd monitorom..vagy csak nyalatad velem az ötszentest a múltkor..
hály bélák..
mi van a nagy ricsárdszal meg a zsirrunkal.. vagy már elhagyta az asztaltunkat a másik korcsmáért...
nem kapunk már ötszenteseket sem

az antilop..az egy álllat meg mikor a tóni jogtalanul eltulajdonít valamit...
de akkor a patyiúr is tévedésben volt hogy antilopping helyett reklúz van benne...
kimék megnézem a kártélyem sx 525-5 nehogy ez meg egy gizgaz frse 450 legyen...csak nekem is rosszul mondta akitől vettem

patyi egyáltalán a tied ez kártélyme volt vagy annak ia csak a fel i-gazgas

gecsa..
ide irjad lefelé...mi volt.. vagy ti is csak titokmotoroztok

gumitéma...
nem kell senkinek azt hinni hogy csak az övé nem fog a takony szarban...
tavasszal..mikor szalival meg csoresszal voltunk kint 3an s(p)árban
akkor szalinak egy uj pirelli skorpilyon fim volt rajta int most...akkor úgy köpködte a gumit hogy ihaj...na most az a gumi nála az isten..szombat sem panaszkodott...
csoresz egy s12 vel volt..(sárgumi!)ami vilinek volt a múltkor meg most is és neki bejött 100%ossan...de csoresz is le akarta vágni a gumit mint szali....
egy hát múlva kijött valami mitasz-szutyvadékkal.. valami elf -05 ..vagy 07 vagy mi a retek... akkor azt akarta levágni..a gecibe...
mikor reggel mentünk ki a hegybe akkor meg már mondta hogy az ő 6délyzie nem a legjobb..de hogy a mitaaszs ef-07 meg hogy szerette...(az emlékek az idő múlásávsal megszépülnek..a jó meg marad a rossz elfelejtődik ..kivéve fórumos savazás ..mert az csak mar és mar egyre jobban egyre mélyebb sebeket elytve . . )
szóval ez akkor okádék gumik az 0,5 évvel később. a kocsiban hú de máshogy jönnek át.....
s 12...
vilcsi azzal rakta össze a szerkó 4t szuperwerdát
és kétszer volt kint vee azóta.. egyszer sáros fagyottban ..akkor is jó volt ..meg most sáros sárosabb sárban..és most is jó volt..
de volt aki meg mondta hogy milyne szutyokul fog az a gumi..az az érdekes az mondta a ki többször nyalta meg a hegyoldalt a finom sarat mint a serco
mpi...okosssan már látja hogy a 6délyzitől meg a fimtől nem feltétlen kell elályulni sárba nmeg főleg..ő a sx -f 350re felrakta a 18as kereket és egy mc 4 metzellerel jött ki...
neki pl jobban is ment szerintem mintha a 300exc vel jött volna főleg egy sixdélyzel...
robúr most egy szikszdélyzel jött...és neki most is bejott ..de mondta hogy kiba jó gumi ez ..de van egy ettől is jobb ...nem akarja tudni..de sajnos mindég látja mikor az a gumi már megent fent van ..annak a márkályát nem irom le...nem akarok több fálydalmat okozni a barátaimnak

de ott van golden tooth..neki a sikszdélyz gumi van fent mióta megvette élete első 18as kerekét...a 19es helyet..+az exc 300as az új metzellller 6naposssal jött hozzá..de pl az élete első menetével ugy lenyalta az ember a még sárosnak is csak ovatossan mondható hegyet hogy csak ihaj...egy pontossan jól lapuló múzzal!
de azóta meg az a siksz már lett vágva többször is...és fog is és nem is panaszkodott most sem...pedig volt nála is küzdelem...nem kicsi... .de mivel nagyon készül Déva A nyomra(ez a déva nálunk olyan ikon, mint egy endúró racernak az erzberg romaniacs hatnapos..együtt!)

metzeller sixdélyz visszafelé szerelt veruiójáról van tapasztalatom csak...de én sem sárban sem ideális talajban nem voltam elájulva tőle...tol az mindég egyenletessen az igaz...de semmi eksztra...az egyik az ideális talajban volt a másik toknyos kis közepes sárban..
annyi hogy a kis gobnyi bütykök mindég tolnak szépen...nem úgy kell kapartatni mint a másik fajta gumiaimat...de sárban ez sem dolgozik alapjáraton..mint egyik gumi sem...
de ha meg ki van tisztitva a gumi a fordulatszám segitségével.. ez is megy felfelé mint a barom...

oldalazó..hogy nem jó visszafelé az oldalazóban...
hát a mostani sár az olyna volt hogy gyakorlatlag fagy felfelé mentél függőlegessen ..vagy oldalazni akartál és csúsztál lefelé srégan...
az úly sixdéyl a 350nel ugynaúgy nem kapott fele az oldalazóban mint a skorpio fimes.. meg a six forditvaszerelve meg az s12 meg meg a vágott fimes sem...az mc 4 illetve az én alata mlévő gumi is csak..kutyulta az oldalazást...
vagy felfelé lehetett meni..vagy oldalazós illiúzióba kezdőknek.. oldalazni majd megint kissé lefelé...oszt oldalazni és megent kissé lefelé...

a sár méretérő lannyit.. életemben előszor volt hogy 3ba fel kellett rakni az sx 525öt mert kettőben kevés volt az a 80km/h amivel forog a kerék olyankor...kellet nek ia 3 (ott 100al is tud kapirnyálni ..és a végén még nem is kellett nagyon meg-Qplungolni...ilyet még úgy sem próbáltam...de mikor láttam hogy kettőben csak nyervog az sx alatta, de nem haladok.. és vissza kellet gurulnom egy helyen (szégyeltem is magam . )de ez van az ember mindég tanul valamit egy ilyen túra során...

legfőképp azt hogy a hegy mindég felül kerekedik azokkal szemben akik nem tudnak kellő tiszteletet tanúsitani iránta
kv...tejjel..