Kiskezétcsokolom ronisbácsi ! és szép jónapot kivánok önnek és kedves feleségének ...... megkérdezhetem esetleg se hogy ez a megszólítás kellően szép volt és a lelke jól érezte-e magát mikor elolvasta gyönyörű szemeivel eme néhány sort ezen a csodálatos reggelen ?
én kicsi kátrányosnyoshelyzetű vidéki gyengénlátó szeretnék titokolvasni itt a terepmotorkerékpár kuplungokrólról ......nagy tisztelettel megkérdezhetem hogy lehet-é ?
feri.. nekem nem kell megfelelned.... csak a félre értsek elkerülése miatt, attol mert én is ide firkálok attol ez még nem az én forumom vagy bármi...
bárki firkálhat akár mekkora baromságot ide is mint ahogy máshova is.... de ahogy az elöbb probáltam erre rávilágitani , ha marhaságokat firkálsz, lenéző stilusban ilyen ötcentdobálosan az téged fog minősiteni.....ennyi.
mire is ?
de kedvedért fasz voltam. !
de figy nem osmersz én ugy ketzdem a bemutatkozast:
köcsög nagy arcu zsic, judapesti, csoro kutya ittene meg örökölve zsir kutya, meg totál-gáz. jah meg hazudos is.
az a nagy igazság feri hogy beszélsz össze-vissza ...ugrálsz ide-oda, utána meg megprobálsz ezzel a ratyi 5 centes szövegel kihátrálni hogy ez csak olyan csali duma volt ám....
mellesleg ez az ötcentes duma elég sok embernek lenézősen hat.... esetleg ha még nem mondta volna senki....
amiket leirsz, ahogy emberekhez szolsz az téged minősit.... ezen érdemes elgondolkodni....az ötcenteseidet meg tartsd meg nyugodtan, szerintem senki nincs rászorulva.
mi még az oviban szoktuk ezt, hogy az én apukám erősebb mint a tiéd! bibibíííííííí.
valamiben kikezdenek és egyből azt mondod, hogy csak vicc vót?
ejnye zsír! legyél már egyenes
és fasza gyerek. merd azt mondani, hogy fasz voltam...
ezt az érték hisztit jól benyeltétek, lóg ki a szátokból a 2 méteres horog.
u. néz ki fáj s tátongtok... szoljatok s kiveszem...
van egy nagy fogom de kétszemélyes.
egy 525 is loghatna rajta s kibirja.
megyünk egy szögeset.
meséltem kész a tubiliss-moosee paros s ki van probalva no defekt s tapadás hegyek, nyomás szabályozható.
elöl is moose megufrva puha 0,6 nyomással.
én kicsi kátrányosnyoshelyzetű vidéki gyengénlátó szeretnék titokolvasni itt a terepmotorkerékpár kuplungokrólról ......nagy tisztelettel megkérdezhetem hogy lehet-é ?
bárki firkálhat akár mekkora baromságot ide is mint ahogy máshova is.... de ahogy az elöbb probáltam erre rávilágitani , ha marhaságokat firkálsz, lenéző stilusban ilyen ötcentdobálosan az téged fog minősiteni.....ennyi.
romában mint a romai-ak.
de kedvedért fasz voltam. !
de figy nem osmersz én ugy ketzdem a bemutatkozast:
köcsög nagy arcu zsic, judapesti, csoro kutya ittene meg örökölve zsir kutya, meg totál-gáz. jah meg hazudos is.
de egyébbként szar-örző... egyébb ?
mellesleg ez az ötcentes duma elég sok embernek lenézősen hat.... esetleg ha még nem mondta volna senki....
amiket leirsz, ahogy emberekhez szolsz az téged minősit.... ezen érdemes elgondolkodni....az ötcenteseidet meg tartsd meg nyugodtan, szerintem senki nincs rászorulva.
valamiben kikezdenek és egyből azt mondod, hogy csak vicc vót?
ejnye zsír! legyél már egyenes
és fasza gyerek. merd azt mondani, hogy fasz voltam...
meg 15 gép csere... most van szabad időm horgászni itt az 5 centesekkel.
s vergödtök rajta, te figy s a foton hogy magyarázod a kamerát a kezedbe Te aki utalod a kamerázást ?
u. néz ki fáj s tátongtok... szoljatok s kiveszem...
van egy nagy fogom de kétszemélyes.
egy 525 is loghatna rajta s kibirja.
most hogy elment a turavezetőd, mert azt mondta ez itt egy picsafűst forum, itt nincsenek értékek, neki erre nincs ideje....
megyünk egy szögeset.
meséltem kész a tubiliss-moosee paros s ki van probalva no defekt s tapadás hegyek, nyomás szabályozható.
elöl is moose megufrva puha 0,6 nyomással.
nagyon zsir lett.
hú basszus jó kis feljáró
az első srác szépen felment...
motoros idő van....- 10