. lehet többféle munkahengerrel szerelték és van vagy 3 féle cikkszám. halo. szoval lehet a jimié is jo mg a zsoltié is meg még vagy 3 másiké. vedd ki oszt mérd meg at tól se leszel előrébb.
ha kell valami..nyugodtan hivd fel szőr zsirt...vagy a totálgázon 1ből megtalálod..
üzenj neki hogy:szeretlek..és elismerem munkásságod ..csak kűdjé egy kétezer 13as ktmes matricaszetet..ami az új motoroldalán van..
de ne homi valami gagyi szart minden full pöwerpásztoros legyen rajtam egy aprókawitsos rendszer..+a 2t filing miatt legyen a 350esen is rezóvédő
dzsimi..nix hari..de ez a szám és a zsolti száma ...
nem 1ezik..
2száz az az kettő100 a különbség...
de ha úgy nézük csak 1 számjegy nem stimmel..mert a tiéd vége az 1000 a szoltié meg 1200 tehát végül is csak egy szám nem egyezik...az is csak kettővel tér el a másiktól..de lehet hogya felújitó szett helyett egy komplett munkahengrt hoznak majd..na és itt a bibi-rcsók
bizom én benned dzsimmi..de attól félek hogy ez egy drága ötszentes vóna
és gyanús hogy azé mert nem adtam el neked a haver rezóvédőjét..azt amint nem is árult...
ezé .
ezért nem cseréltem le az enyémet titán szelepes fostalicskára javitottam olyan tc 450 gariba szeleptányér úgy gondolta game over hengerfej dugó hajtókar szelepek na ha most ez nem garis 5 kilós mutatvány
lyó
csak arra kérlek tedd fel ide a gépet mielőtt öszerakod.. hagy érezze a sok kicsipézből hajtó milyen is lehet egy új gépet a dobozából kicsomagolni
szali
SZAli.. vedd fel velem a kabhcsolatot, fontos..mert lehet lesz de csak narancsos...de az meg nem akár milyen ám
Z bá ha megkérlek minden tisztelettel esetleg nekem csóringernek tudnál mondani egy árat ilyen régi mammutkori motor alkatrészre i.e 2006 ban gyártott 2T sx/exc 250 hátsó segédváz valamint ahhoz tartozó airbox cuzammen nagyon szépen köszönöm
eddig csak ötszenteseket dobáltam..de megváltozom...szeretlek borulj a kedvemre..pajti
üzenj neki hogy:szeretlek..és elismerem munkásságod ..csak kűdjé egy kétezer 13as ktmes matricaszetet..ami az új motoroldalán van..
de ne homi valami gagyi szart minden full pöwerpásztoros legyen rajtam egy aprókawitsos rendszer..+a 2t filing miatt legyen a 350esen is rezóvédő
nem 1ezik..
2száz az az kettő100 a különbség...
de ha úgy nézük csak 1 számjegy nem stimmel..mert a tiéd vége az 1000 a szoltié meg 1200 tehát végül is csak egy szám nem egyezik...az is csak kettővel tér el a másiktól..de lehet hogya felújitó szett helyett egy komplett munkahengrt hoznak majd..na és itt a bibi-rcsók
bizom én benned dzsimmi..de attól félek hogy ez egy drága ötszentes vóna
és gyanús hogy azé mert nem adtam el neked a haver rezóvédőjét..azt amint nem is árult...
ezé
bazze ez a zsír hír ez nem semmi. tényleg csírák vagyunk basszameg.
Az a nemnormális aki havat lapátol meg aki diót ver.
A hó elolvad a dió magától is leesik.
Megjött már a tévéd?
csak arra kérlek tedd fel ide a gépet mielőtt öszerakod.. hagy érezze a sok kicsipézből hajtó milyen is lehet egy új gépet a dobozából kicsomagolni
szali
SZAli.. vedd fel velem a kabhcsolatot, fontos..mert lehet lesz de csak narancsos...de az meg nem akár milyen ám
köszi zsolti
itt az ímélcimem..ha VALAKI nem tudná
vbergviki@citromail.hu
Tudja vki a kozvetlen konverziot a dollar-juro kozott?mostmar bevaltom aztat a sok 5 centest