Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. lehet többféle munkahengerrel szerelték és van vagy 3 féle cikkszám. halo. szoval lehet a jimié is jo mg a zsoltié is meg még vagy 3 másiké. vedd ki oszt mérd meg at tól se leszel előrébb.
hidd el megbocsát csak annyit kell mondj:
eddig csak ötszenteseket dobáltam..de megváltozom...szeretlek borulj a kedvemre..pajti
ha kell valami..nyugodtan hivd fel szőr zsirt...vagy a totálgázon 1ből megtalálod..
üzenj neki hogy:szeretlek..és elismerem munkásságod ..csak kűdjé egy kétezer 13as ktmes matricaszetet..ami az új motoroldalán van..
de ne homi valami gagyi szart minden full pöwerpásztoros legyen rajtam egy aprókawitsos rendszer..+a 2t filing miatt legyen a 350esen is rezóvédő
dzsimi..nix hari..de ez a szám és a zsolti száma ...
nem 1ezik..
2száz az az kettő100 a különbség...
de ha úgy nézük csak 1 számjegy nem stimmel..mert a tiéd vége az 1000 a szoltié meg 1200 tehát végül is csak egy szám nem egyezik...az is csak kettővel tér el a másiktól..de lehet hogya felújitó szett helyett egy komplett munkahengrt hoznak majd..na és itt a bibi-rcsók

bizom én benned dzsimmi..de attól félek hogy ez egy drága ötszentes vóna
és gyanús hogy azé mert nem adtam el neked a haver rezóvédőjét..azt amint nem is árult...
ezé .
mia pálya viktor? hétfőn megyek haza úgy néz ki szóval nyitva lesznek boltok.

bazze ez a zsír hír ez nem semmi. tényleg csírák vagyunk basszameg.

az ám
Hóevőgép?
+5 fokban ember?
Az a nemnormális aki havat lapátol meg aki diót ver.
A hó elolvad a dió magától is leesik.
csendélet van vagy mindenki havat lapátol
ezért nem cseréltem le az enyémet titán szelepes fostalicskára javitottam olyan tc 450 gariba szeleptányér úgy gondolta game over hengerfej dugó hajtókar szelepek na ha most ez nem garis 5 kilós mutatvány
Most a kori a nyalás tárgya, gyengék vagytok vele megy motort tolni francseszkó moríni
Soha többet nem mondok meg neked semmilyen cikszámot! Vergődsz a horgon,meg még irigy is vagy.

Megjött már a tévéd?
Kimlés cumesz,meg mittomén
meg van?
küddök neked..1-2 fifti szentet
elment a mail
Majd Frenszisz felrakja az ovet,azt mar kifizette!en meg gyujtom a centeket,m szar a dollar arfolyama
lyó
csak arra kérlek tedd fel ide a gépet mielőtt öszerakod.. hagy érezze a sok kicsipézből hajtó milyen is lehet egy új gépet a dobozából kicsomagolni

szali

SZAli.. vedd fel velem a kabhcsolatot, fontos..mert lehet lesz de csak narancsos...de az meg nem akár milyen ám

köszi zsolti

itt az ímélcimem..ha VALAKI nem tudná
vbergviki@citromail.hu
Szeretnek is venni egyet,de jo lesz a 450 efi is,nem koo 350es.Szedegetem az 5 szenteseket,mert power parcbol is bevasarolnek vagy 2-3e juroert.

Tudja vki a kozvetlen konverziot a dollar-juro kozott?mostmar bevaltom aztat a sok 5 centest
54813061200
Z bá ha megkérlek minden tisztelettel esetleg nekem csóringernek tudnál mondani egy árat ilyen régi mammutkori motor alkatrészre i.e 2006 ban gyártott 2T sx/exc 250 hátsó segédváz valamint ahhoz tartozó airbox cuzammen nagyon szépen köszönöm