Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttátok a hiadót..
tegnap efelraktak valami jeges vidit..lehet ide.. azán már ma benne is volt..hát nem oszkárdilyra jelölés miatt
ugyhogy estúrnak szerencséje volt.
az illet kettőbe kellene hasitani
és amellett mennyi kaját vesznek nekik a járókelők....nem sajnálom én tőlük,nem azért.de kolduljon otthon
koldusról jut az eszembe.....itt a koldusok 90%-a magyar
és ma láttam hogy nem kis pénzeket szednek ám össze,az egyiknek a bödönjében vagy 40 euro volt.
na minnyá indulunk,buliba vagyunk hivatalosak
nem koldús fórum
totálgáz
ez valami koldus forum ? ahol dobálják a csoroknak a centeket a konzervdobozba?
egy 10 x 5 centes (riga vélemény)

http://www.teligaz.hu/viewtopi...

az ember a legkártékonyabb állat ezen a bolygon....nem kell ide üstökös meg kisbolygo becsapodás, se giga vulkán, megacunamival.... a saját végünket mi fogjuk saját magunknak okozni....

ebböl a bolygo semmit nem fog észre venni, utánunk is lesz élet... én egy olyan forgatyokönyvben bízok hogy valamenyi ember megmarad egy nagy világ égés után elszigetelt helyeken...és talán ők majd jobban csinálják és oda figyelnek a pénzhajhászás helyett a bolygora és a környezetre is....
qrwa élte..
pedig azt hittem felpezsditem kicsit a wérkeringést:-)
Áááá... nem volt az komoly, sztem nem gondolják hogy komolyan mondod
ja..
de minek is szivná..

én eg átmente mktmbe és kicsit szivtam a cigánykodó vevők vérit.. csak kicsit szitottam a ....nyugalmat
látod a berg nem szita saját ganéját
ááá.
bakker..
mekkora hülyék vagyunk..hogy nem értjük mért kell egy légszűrőnek a saját motor által felhordot ganét nem beszivni magára...
hát azért mert egy dolog hogy elöl mék és akkor magamnak küldöm be a ganajt..képzeld ha hátul mennék.. porban..akkor mit csinálna ez magával...
nincs hÍzti...pÍzst...
a ktm szarod..a legjobb dolog a világon..csak szerintem nem muszály..beganézni magát...
ez endúró..nekem az kell hogy az a 10--11 uszkve lóerőt amit kipréselek belőle..néha napján..azzal megboldogul az a légrés ami a z ülés alatt van...de kaphaz levegőt oldalt is...mert a japók is kapnak oldalt.. és láss csodát..saját magát nem okádja tei ganajjal...
ha sok a légszűrőd küggyé..mert lyaú az tartaléknak
amúgy elörröll full előről a váz mellől szivja fel a ganajt.. ugy lehet a lánc amit beokádik oda.. vagy nem tom...mért va naz ha oldalt ki van lyuggatva a ház és élöl le van tömitve akkor megnem dobálja magát tele homokkal mer hülye az összes lyapó
nem nem ....nem összes

én amúgy a racerokank még lékszűrőt sem tennék be mert az is vissza fog vagy 0,1 lóerőt.. a motort meg úgy is kikukázzák /race...
kori még annó mikor kétezer 6ban ment az mx 3ban ktm 540 nel..35 percenként égette le azt az örökélet qplungot ami a 525ben van..azért mert ...ezzel nem is volna baj csak egy race 40 perc volt...
mikor még tánel leokkal racélt

na ez akkor hogy van.. zozi..mesélj már mi ez a merci H 2 kabrió..gördeszka

amúgy púrhabbal igen is lyó kinyoni a légszűrőház tömitetlen részeit..szép vékonyan...
de ez szerintem annyira jó ötlet hogy kiveszem a lékszűrőt és az egészet kinyomom púrhabbal...meg a karbit is..nehogy beszivjon valamit
Sajna nem.De az eddigi életszínvonalukhoz képest,azért ez erős visszaesés!
remélem valami auswicc tipusú helyen vannak
Nem tudom nekik most oda adni,mert el vannak üdülni! Távol lesznek egy ideig!
nem csak ne add a cigoknak akik a szemetet, ülést stb. nem az erdőbe viszik ki
Akkor most én is dobjam ki az Mercit? Az 6.0 V12 biturbo.
árat tudnál irni ?
1.question
2008 as 250sx be 6.at bele kéne varázsolni
áááááááááááááá
akkor két dugattyú most a madarak esznek meg
ezért nem vettem v8 ast csak V6ost