Akik nem felfele,hanem befele és onnan kifele jönnek,me túlképzettek
http://atjaro-penta.blog.hu/20...
Majdnem bejött!
meg savazás, olajozás meg illenek
mert én szevezni max itthon tudom a maotoros dolgokat ...pl mikor kitlálom hogy egyedül elmék hajtani..azt meg tudom szervezni
de mikor kitalálom hogy innen seggedről hogy kéne menni..azt nem tudom ..azt goldentút tudja....
de mivel innen sokan nem ismerik goldent...főleg a racerok..ezért felkérjük mpi-t az offród mánia vezérét..hogy Ő mint aki mindent tudó aki leszervezte a 6 délyzit is..meg és ismer mindenkit a szövetcségben +rendez idén bordányban egy extrémendóró racét is
szóval neveket nem szabad leirni...mpi-t felkérjük...M. Petit hogy vegye kézbe a dolgokat...mert akkor működni fog a dolog...mint déván is kézbevette ..meg mindenhol ahol ott volt
szóval...ha valaki akar jönni kicsit tréhningelni
majd ő leszervezi ide a dolgokat...
csikusznak meg a csapatának...a legnagyobb elismerésem...de ha csorszt felhivják..aki azért nagy név az országban úgy gondolom ő már biztositék nem igéret
szóval a nagy nevek felhivják csoreszt és ő majd mesél nekik..hogy mi is itt a szitu...
mert az a szitu...hogy itt mindenkinek könnyű a dolga..főleg ha már indult egy két ec...-n
eljönnek ide hozzánk és legalább tanulunk egy kicsit szalival mi is...
mert felylődni sosem késő...ezen mondás szerint viszont meg még ráérünk elkezdeni a tanulást...
mint mikor a pap is mondá:
sosem késő megtérni fiam..
erre a fiu: akkor még bőven rá érek ezzel a megtéréssel