egy kérdés tapasztalt gizgazosokhoz.kuplungba milyen olajat használtok?tudom hogy ásványi kell,de pl milyen.dot 4 et bele se tegyem?nekemvan itthon 4 es,rá is van írva hogy fék és kuplung olaj,de szerintem ez nem ásványi.köszi srácok
http://www.youtube.com/watch?v...
Zsir..itt nem rohogtem...de ez a kavicsbanya nem is olyan 1szeru ,ahogy te leirtad,vagyis anyira 1szeru,csak a lovak fogynak el amugy kibaszott seggencsuszos meredek.
nekem 100 ban van nettoban, a bolti ára amerikában 620 dollár.
nekem nettoban volt 380 euro. Gecsa felhivot le akara zsidozni 85e röl 75e s mondtam megnézem pontosan mennyiben volt, s vissza szolok, ha nem zsidozott volna akkor 85 be elvitte volna, mert nem néztem volna utána, ennyi
a cucc tul uj hogy oda adjam 25e bukoval.
Ez egy titán akra rendszer.. zsir novicento.
nekem nettoban volt 380 euro. Gecsa felhivot le akara zsidozni 85e röl 75e s mondtam megnézem pontosan mennyiben volt, s vissza szolok, ha nem zsidozott volna akkor 85 be elvitte volna, mert nem néztem volna utána, ennyi
képel:
1:47 nem gumi volt a hiszti ha megnézed el egykerekezet, nem elásta magát, ha érzed kapar a hátulja akkor hátra a testsuly ÁLLVA s a kuplungon a kezed megcsusztatva ha egykerekezne fel.
az a feljáro röhögva felmész kopot gumával is.
6:07 töl felmész ha álva vagy és a végén rakuplungolsz... de ÁLLVA.
egyébbként zsir a hely grat ilyen homokos bányában kell gyakorloni a moci nem sérül.
hajrá állva.
kérdezd zsirferit! sajnos nem jön össze a buli...ferenci meggondolta magát, téves árat közölt először,amit neked továbbítottam, de rájött h neki mégse annyi...meg most benne van a motor tuningba ha olvasod a forumot láttad h 450ccm lesz neki a 400as exc és arra felteszi... sajnálom zsolti! ferencit kéne megkérdezned neked odaadja e 85ért...mert nekem nem adja... am 100ért se adja sajnos..
még az a rendszer megvan 600juróért...esetleg ha...nyertél a lottón...
Zsir..itt nem rohogtem...de ez a kavicsbanya nem is olyan 1szeru ,ahogy te leirtad,vagyis anyira 1szeru,csak a lovak fogynak el
képel:
1:47 nem gumi volt a hiszti ha megnézed el egykerekezet, nem elásta magát, ha érzed kapar a hátulja akkor hátra a testsuly ÁLLVA s a kuplungon a kezed megcsusztatva ha egykerekezne fel.
az a feljáro röhögva felmész kopot gumával is.
6:07 töl felmész ha álva vagy és a végén rakuplungolsz... de ÁLLVA.
egyébbként zsir a hely grat ilyen homokos bányában kell gyakorloni a moci nem sérül.
hajrá állva.
http://youtu.be/l0aUltaPt9E
még az a rendszer megvan 600juróért...esetleg ha...nyertél a lottón...
bocsánat kereselk
A régit, a rendes neveset nem használom, a dewendurot keresd vadul
Csörgetlek is, de nem vagy jelen
Zoozee-t látom
http://www.fasteddyracing.com/...