Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem szornyethalt azonnal
azert a szar katyus utak....meg az elso kerek sem volt kicentrirozva....minde osszeadodott

szilard halmazallapotu coca cola is jatszott

a felesege meg kint el Amerikaban.....
amigy a vér pumpálodik kicsit addig az agyban meg a rekeszizmok dolgoznak addig..tud szpíkelni...
talán kérdezte hogy mi van ..mert nem érez semmit...
Itt sokat nem volt kivel beszélgetni...brutal bazki..
Lyól beszéltél.
durvák ezek a képek ...elbaszta rendesen ...
az szomuró..
az hogy 100al ment...ezért mondják hogy a városban..50..lakot területen kivül egyéb úton 90...autóuton 110 autópályán 130km/h ,nagy motor kerékpárral és 3500kilót meg nem haladó géplyárművel a sebesség határ...
szegény barátnölye..
ha minden igaz egy rendőrkolega még beszélt vele utoljára egy pár szót... és nem voltak fálydalmai...csak aztán a beszélgetés hamar félbe szakadt

a halál mindég megviseli az embert
szali..
ne hivj..most szárad a ragasztó...
majd dumcsizunk a lyövő7en
sajnálom
100 korul ment,lehet vmi godor megdobta kigyorsitason.....a baratnoje ment par autoval lemaradva mogotte

ismertem,voltak kozos dolgaink
gyorsan ment ismerted személyesen is?
beszitalt a kormany
és mit rontott el?
lesem
bocsika
Huszti Kristof volt,ne mutogassatot mar!2002 story
minek ezt felrakni? már volt fent akkor se örült neki senki! kegyeletsértés ! inkább a kurva vaddisznókat lessed.
a tettes
vik szombat jo ha nem fog esni. kellene egy légszürő valahonnan! nincs légszüröm . de majd veszek egyet. majd délután hivlak. én nem mék tömeghajtásra! hja megyünk 3 max vagy ugy mint legutobb.
marha
durva
brutál
Köszi!
Beszéltem is vele.
Pont rávaló hengere nincs, kicsit mókolni kell, úgy hogy a kérés-kérdés még fennáll...
300exc büntetett csak erőseknek
jozef ezzel kedveskedem nektek... mindenki kap egy szeletet aki feljön érte..még 1 oráig max...