Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lick my asshole bich now please
and after suck my hard cock and i shot my fresh cum all over your fucking horny sslutty face baby oh ye shit i ready to comeing yes
!
Under the Bridge
a híd alatt.. figyelt a feliratokat
király ezt neked küldöm
jájj bakker kihagytam csika tunying telo+matrica+15 loerő...
jahh , az idén befehéredünk, +5 loerő...

new matrica+10 loerő.... fuu össze se tudom már számolni mennyi... lehet van vagy 70 loerős a talicska..

az is lehet nyolcvan..
Jó már ez, gurulni lehet vele

Látom te is matricával véded az idomot a karcoktól
Hófehér lesz a paripa?
Jó buli lesz, ne aggódj!

Egyébként meg facen kérdezz rá valakinél, hogy tényleg megy-e vagy csak ott a neve
Jó estét! Mi a pálya?
szerintem se jönnek. ha mégis akkor az király. de inkább marketing szaga van . jó sokan is beneeveztek már. nekem is be kéne már fizetni nehogy kibasszanak az első hejről. nyihahah
Nincs ott baj a fejükben Kemények,határozottak,és gyorsan betudnak szarni
Óóóó,nem menekülsz...
Jössz a robesszel,majd veretünk aszfalton-szántóföld mellett-réteken...Az árkon-bokront akkor most kihagyjuk...
Én meg csapatom ezzel-kölcsönkérem a gyerkőctől-pont egyensúlyban lesz a tudás és a sebesség
Ennél már csak az lett volna nagyobb baromság,ha mindjárt a rendőrségre megy érdeklődni!
hát... én szakadtam azon amit beirt...segitsetek nincs a motoromon alvázszám jujj most mi lesz...... és ezt egy nyilvános forumba, ugy hogy ott a telefonszám elérhetősége minden az adatlapján..

komolyan mondom, tisztelet a kivételnek, és ők ne is vegyék magukra, de a mai fiatalok sulyos bajok vannak a fejükbe..
mirko köszi hogy gondolsz rám, de jelenleg igy áll a motorom, max rollerozni tudok vele mint frédi-béni,
Én nem parázom,legfeljebb később érek be 1-2-5 órával...
Mondjuk arra is kíváncsi leszek,hogy tényleg eljönnek-e ezek a "híres menők"vagy csak parasztvakítás...
Mindegy is,motorozni megyünk ,azt jó van...
én ovatosba irtam a embernek
dont vöri.. csak a seggediek léptek vissza ..mert félenek attól hogy a sarat felszívja a puha testük...akkor este a fürdés az sokáig tartana vagy nem tudom...
vagy az ha a racén is sár lesz akkor ott is visszatáncolnak
ááá
nem értek én ehhez..nem vagyok én racer.. .
a segged környékiek.. lásd gabesz meg én.. mi nem
maradhatunk a seggünkön...
fel is raktam az úly kendal gumit...mert azért holnap lesz kis sár ...de jól megvágtam mint asztalos brigádot az úlyszegedi népek
minden 3 oldalbütyökből egy lehullott(mondjuk az első vágásnál..2ből 1..az kicsit erős lett mert az oldalbütykök jobban koptak mint a teteje bütykök )
hály bálák

ez a frneszisszel álmodás ez nem gáz ..csak a cicanacit meg a hasitacsit ne lásd mert akkor azér az az...

mirkó..dont vörri..ezeknek lehet hogy eljön az összes vb menő..de ha a nyomokon amikorn szoktuk kenni a pitért..ott nem a legerősseebbeket jelölték ki...szóval nem számit ki jön...
bár van itt egy felfelé amit a seggediek csak rémálmukban látnak..na az benne van..de az meg lófasz..mert a múltkor is egy zorró nélkül felvágattam a tetejéig

pl az A ++ az nincs is benne csak a mellette levő A+
gábrielék jelölik a nyomot..akik jó srácok..de nem szeretnek a nyomainkon menni...illetve szeretnének csak....szóval szerintem az erősségével nem lesz gond...
dzsraviszék végig viharaznak mint a lágy tavaszi szellő...ha sárlesz akkor azért sokan beszopják..ha meg jó a talaj akkor mindenkinek egy élvezetess kis race lesz...
de nem pro nyomon csak experten
ugyhogy aggódni semmi ok.
rássönben megent hideg van..-51 fok
http://www.foreca.hu/Russia/Ve... azért már egy -30nak is úgy örülnének .. ugyhogy mi it csak kussoljunk.
Szombaton szeritem kimegyünk szóljak,jössz?
zééé olvass be a ktm-be, szakadok a röhögéstöl ezen az oroszlán vacsora fiun...
tényleg jo nevek...

Melcior Faja

Kátai Peti

Mani...
jobb reggelt !
Hi!
Erősödik "A" csapat... Asszem jó lesz...-ek nézőnek...
http://heca.ro/piloti-inscrisi...
hasznalt
talán ma ki is szerelem,mert vettem 2 vastag belsőt a 450be, aztán meglátom milyen az állapota