jótól kérded. mi eddig sátoros cigányba toljuk. talán nekem lesz egy megüresedett helyem . talán... de amúgy agyig van a környék összes szállása! már hónapokkal ezelőtt se volt szállás. de lehet zsír tud máshol. ne add föl. hideg lesz és sár, sátorba cumi. béreljetek lakóbuszt ha van esetleg vagy lakókocsit.
irigye vagyé...
há téged is szeretnek ..pedig te meg ügyes vagy..ha nem lennél ügyes lehet nem is mutatták volan a dolgokat..ezt azt...
szóval ha nem lennél ügyes mint a dög nem lennea barátod zari sem
lyaly.
a legfontosabbat kifelejtettem..
olyan igazi szép dzsingül benes idő van.. már esett vagy 15-20cm hó.. .
ugyhogy mehetünk szánkóvla az oviba
befogom a 70kilós kaukászusit a szánkóelé..és már csak kapaszkodnom kell
jaj de szeretnék igy járni még reggelente ...egy 2-3 hónapig ..de utána már jöhetne a thavasz .
zsír. ha pénzed van mindenhol szeretnek. és hívnak. ezt ne feledd . a barátaid se éhen kórászok. jófejek az lehet ,de rendesen ki vannak tömve. ezért is szeretik a te csapatod bárhol. de lehet nem így van.
lennél csóró kutya senki. meglásd nem sokan keresnének. pláne a te stílusoddal.
kell a kerék nagyon..de nagyon..+a
vbergviki@citromail.hu ra küld már át légyszives a kis 8mm magas magasitó kivágható dfx ét.thnx
ha megkapatd a tsomagot.. hivol és mesélek..
de kecsegtetőt szállással kapcsolatban nem regélek...
én szállásom a dobozban lesz estére bezárva mint árgyálus kirájfi ..tudod a nagy fehér lófaszú herceg
jó az nem is volt bezárva egy racén sem..
ugyhogy majd keresek más szolgent
tudod e engem hívtak, nem mentem mert ott nem volt mit keresnem.
de jo embereket találtam, kérték nem e lépek be a egyesületükbe s intézik is lesz román licencem is.
Olyan helyen voltam s láttam brutál ez a KOnak panzio nem semmi egy olyan disko van a belsejében ami egyben egy 50nm medencét foglaal a közepében, igényes lehet a buli kozben bele pisili hányni meg fürödni...
mellete van egy magyar kastély amiben fogok megszállni mivel Otto-Hosi páros elszervezték a elvileg biztos helyem ott ahol ti lesztek.
Szoval olyan ultra brutal 300 éves kastélyban, amiben Kevin Kostner, királyok stb stb szálltak meg, ugy hogy ez a Györök (Ghioroc) valahol híres hely. https://www.google.hu/search?q...
zsir tud valamit.. az tuti.
de hogy a kemény részek azok a mi részeinkről lesznak..az is
ahog néztem...gyakorlatilag egy 60-65km-nyi szakasz onnan lesz...
nagyon jó szakaszok
zsir monnyad gébrielnek.. le a kalappal...
én mondanám neki..hogy mivel vanna profik is nem csak a b nyom kell .hanem ha sár lesz akkor a profiknakhagyják meg az eredeti A nyomot!az A sok megkapnák a B nyomját ..a bé meg az küzdőseb helyek kikerülésével a C nyomot...
na az akr az már race lane a javából..
az első 30 is kapna olyan kihiváss hogy állat... a maradék 100 A-s a is jól érezné magát...és a B-ések is...
Az ilyen a jó drága édesanyjának csináljon gyereket! Gusztustalan féreg! Aztán majd megmagyarázzák,hogy itt a baleset megelőzés ám a lényeg,nem a pénz beszedés!Köcsögök!
te ne haragudj de te hol nőtél fel ? min vagy ezen felháborodva
ilyen ez a ország, vagy kifúja a a szeled a garázsod (kirabolják)
vagy az adókkal tépnek meg
vagy a büntetésekkel tépnek meg iylen a zsidó állam.
s így tovább. !
há téged is szeretnek ..pedig te meg ügyes vagy..ha nem lennél ügyes lehet nem is mutatták volan a dolgokat..ezt azt...
szóval ha nem lennél ügyes mint a dög nem lennea barátod zari sem
a legfontosabbat kifelejtettem..
olyan igazi szép dzsingül benes idő van.. már esett vagy 15-20cm hó..
ugyhogy mehetünk szánkóvla az oviba
befogom a 70kilós kaukászusit a szánkóelé..és már csak kapaszkodnom kell
jaj de szeretnék igy járni még reggelente
lennél csóró kutya senki. meglásd nem sokan keresnének. pláne a te stílusoddal.
kell a kerék nagyon..de nagyon..+a
vbergviki@citromail.hu ra küld már át légyszives a kis 8mm magas magasitó kivágható dfx ét.thnx
ha megkapatd a tsomagot.. hivol és mesélek..
de kecsegtetőt szállással kapcsolatban nem regélek...
én szállásom a dobozban lesz estére bezárva mint árgyálus kirájfi
jó az nem is volt bezárva egy racén sem..
ugyhogy majd keresek más szolgent
eská még az öreg 2012es gazgasszal
hogy szerette azt a motort
fren nem alszó még..hát pöstibe ilyenkor még a nap sem kelt fŐŐl..9ig döglik az a pár(2)millió
még gas gas al
http://youtu.be/TfLsgBYzTBg
tudod e engem hívtak, nem mentem mert ott nem volt mit keresnem.
de jo embereket találtam, kérték nem e lépek be a egyesületükbe s intézik is lesz román licencem is.
Olyan helyen voltam s láttam brutál ez a KOnak panzio nem semmi egy olyan disko van a belsejében ami egyben egy 50nm medencét foglaal a közepében, igényes lehet a buli kozben bele pisili hányni meg fürödni...
mellete van egy magyar kastély amiben fogok megszállni mivel Otto-Hosi páros elszervezték a elvileg biztos helyem ott ahol ti lesztek.
Szoval olyan ultra brutal 300 éves kastélyban, amiben Kevin Kostner, királyok stb stb szálltak meg, ugy hogy ez a Györök (Ghioroc) valahol híres hely.
https://www.google.hu/search?q...
remélem ebből a hidegből majd a nyári 40fokokra is marad hogy kicsit hűccse
mér nem mentél ki te is
de hogy a kemény részek azok a mi részeinkről lesznak..az is
ahog néztem...gyakorlatilag egy 60-65km-nyi szakasz onnan lesz...
nagyon jó szakaszok
zsir monnyad gébrielnek.. le a kalappal...
én mondanám neki..hogy mivel vanna profik is nem csak a b nyom kell .hanem ha sár lesz akkor a profiknakhagyják meg az eredeti A nyomot!az A sok megkapnák a B nyomját ..a bé meg az küzdőseb helyek kikerülésével a C nyomot...
na az akr az már race lane a javából..
az első 30 is kapna olyan kihiváss hogy állat... a maradék 100 A-s a is jól érezné magát...és a B-ések is...
fene azt a szemtelen pofádat.
ilyen ez a ország, vagy kifúja a a szeled a garázsod (kirabolják)
vagy az adókkal tépnek meg
vagy a büntetésekkel tépnek meg iylen a zsidó állam.
s így tovább. !
http://www.facebook.com/groups...
"na ittavan..gályde
gyengébbek kedvéért.
Guide..sosemhallott munkáskesztyű márka
GUIDE764
223540824
a vonalkód alatti számsor:
7391272224953"
by viktor
1100ért lehet kapni barkács,munkaruha boltokban...
rend őr