Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova mentek?
na zsir, gyere viszlek banyaba.
most szombaton jön két bolya. kora reggel
Heca Prolog
haverek képei !
Ha leesik az eso,akkor max segitek nektek tankolni mondjuk a defekt ota nem is ultem motoron...nem artana elkezdeni a felkeszulest.
persze Ráyyyooo s ha le esik az eső akkor sátor alat maraunk ?
huh de gonsz vagyok veled.

Persze öreg megbeszéltük, te én Imike 1 auto. nincs hiszti.
Adat vedelmi okokbol nincs kep.

A devai turaval kapcsban ,megyunk egyutt?szuksegem van egy rutinos hegyi vezetore
az nem csal te margit.
az nem serkó..odavan irva a márkálya a nagy táblán hátul.....A...lyamaha....nem az nem lyamaha tipusu...hanem
NYITVA tipusú
pl bálint a mi az shkk(sikvidéki hegymászó kultúr klubb )
6ására adta el a tank crfx 450et és váltott gas gas ec 300ra..amit azóta sem akar lecserélni más tipusra pedig volt már a honallyaalatt 2010 exc 300asa is
de azt monta a gaszgasz az a istenkirálysanyi
Villi te csalsz ezzel az utolso képpel... furcsa ez a 2t sherco
ez hülyeség..
hogy mi. .
ez itt az egész

az viszont igaz ki szar volt 4t vl az lehet 2t vel geci jól megy mjad.. lásd gabesz haverját.. xc-w 300 ákit...ő eladta a 2006os exc 525 amivel bólyázott nem kicsit ..és az első motorozáskor extrémben felugrott egy kategóriát
ezt szali is elismeri...ugye. ..

viszont volt olyna is aki aztán sitty sutty semmivel nem lett jobb 2t vel sem...
de pl mpi a 300as után a 350 4t vel sokat javult nagyon sokat..
főleg shárban

de van olyan aki varia 6ására sem javul...mert van....
én pl a 2004 sx 525 után vettem egy 1998as sx 380..és pl azzal nem lettem jobb . .
viszont sokat lehetett szerelni
bálylintal is 1cő voltunk és akkor is tönkre ment...
ez a 380as:
http://youtu.be/Zy_VIO-oPSs
még jo hogy nekem 3 t motorom van...
én már hallotam 12 millon üzemorás kötömöröl is, még Ötzi a jégember ment vele ott az alpokban a vaskori erzbergen indult aztán eltévedt, és nem jol karburálta be oszt befagyott a péloja... meg a benya..a kelempász madár meg benézett .
kutyából nem lesz szalonna! magyarul. aki fos 4 t vel az fos marad 2 t vel is. hiába tuningolja.

pár veréb most kicsit több 2 t -t látott egy helyen és mindjárt megy a cserebere. ahelyett hogy motorozott volna inkább.
jah és a lukas gumis Réyóóóó SFerkó-járól várjuk a képet.
a király koronáját keressük a sárban !

vita van a 7 millio üzem órás ktéjemről.

s bontós visszatért ! a fórumra.

a ex-király vissza akarta rakatni az öt tronfosztó haverjának a videóját én általam.
látom megint megy a melyik motor az occsobbbb 2t vs 4t szájkarate....

basszátok meg nem tök mindegy... mindenki menjen olyanal ami neki tetszik.... persze FOREVŐR DERBI SENDA PINK PANTER DIZÁJNAL....

jahhh és amig el nem felejtem.. csak a 2t...
na mi a pélo van...
nekem a közepén ott fogyott ki a benya pont a közepén.
http://www.youtube.com/watch?v...
4:05 szolik ur 5:20 Jarvis - s utána Otto.
A 2. részben jól eltévedt mondjuk így se értettem a szalagozást pár helyen.
Elfordulókban szerintem az egyenes nyomot keresztbe kéne szalagozni én simán továbbmentem volna egyenesen rakat helyen
Jól néz ki ha hagyod rászáradni, nehezebb lemosni
Bár akkor darabokba is lejön kalapáccsal
Jó napot!
Szia Zsír! Amit magadról csináltál képet és a motorod a háttérben beragadva , én is ott jöttem ki , csak nekem képzeld hajtásom sem volt! Volt hiszti majdnem
Zsír...bontottam szép már épp elég KTM-et (is), nekem ne mond. Lehet nyújtózkodni eszetlenül, de nem a takaró lesz kevés, hanem rád szakad a plafon...Tőlem azt mondasz, ami jól esik
Hadiállapot uralkodik még nálam mosás terén