pl bálint a mi az shkk(sikvidéki hegymászó kultúr klubb )
6ására adta el a tank crfx 450et és váltott gas gas ec 300ra..amit azóta sem akar lecserélni más tipusra pedig volt már a honallyaalatt 2010 exc 300asa is
de azt monta a gaszgasz az a istenkirálysanyi
az viszont igaz ki szar volt 4t vl az lehet 2t vel geci jól megy mjad.. lásd gabesz haverját.. xc-w 300 ákit...ő eladta a 2006os exc 525 amivel bólyázott nem kicsit ..és az első motorozáskor extrémben felugrott egy kategóriát
ezt szali is elismeri...ugye. ..
viszont volt olyna is aki aztán sitty sutty semmivel nem lett jobb 2t vel sem...
de pl mpi a 300as után a 350 4t vel sokat javult nagyon sokat..
főleg shárban
de van olyan aki varia 6ására sem javul...mert van....
én pl a 2004 sx 525 után vettem egy 1998as sx 380..és pl azzal nem lettem jobb . .
viszont sokat lehetett szerelni
bálylintal is 1cő voltunk és akkor is tönkre ment...
ez a 380as: http://youtu.be/Zy_VIO-oPSs
én már hallotam 12 millon üzemorás kötömöröl is, még Ötzi a jégember ment vele ott az alpokban a vaskori erzbergen indult aztán eltévedt, és nem jol karburálta be oszt befagyott a péloja... meg a benya..a kelempász madár meg benézett .
A 2. részben jól eltévedt mondjuk így se értettem a szalagozást pár helyen.
Elfordulókban szerintem az egyenes nyomot keresztbe kéne szalagozni én simán továbbmentem volna egyenesen rakat helyen
Szia Zsír! Amit magadról csináltál képet és a motorod a háttérben beragadva , én is ott jöttem ki , csak nekem képzeld hajtásom sem volt! Volt hiszti majdnem
Zsír...bontottam szép már épp elég KTM-et (is), nekem ne mond. Lehet nyújtózkodni eszetlenül, de nem a takaró lesz kevés, hanem rád szakad a plafon...Tőlem azt mondasz, ami jól esik
most szombaton jön két bolya. kora reggel
haverek képei !
huh de gonsz vagyok veled.
Persze öreg megbeszéltük, te én Imike 1 auto. nincs hiszti.
A devai turaval kapcsban ,megyunk egyutt?szuksegem van egy rutinos hegyi vezetore
az nem serkó..odavan irva a márkálya a nagy táblán hátul.....A...lyamaha....nem az nem lyamaha tipusu...hanem
NYITVA tipusú
6ására adta el a tank crfx 450et és váltott gas gas ec 300ra..amit azóta sem akar lecserélni más tipusra pedig volt már a honallyaalatt 2010 exc 300asa is
de azt monta a gaszgasz az a istenkirálysanyi
hogy mi.
ez itt az egész
az viszont igaz ki szar volt 4t vl az lehet 2t vel geci jól megy mjad.. lásd gabesz haverját.. xc-w 300 ákit...ő eladta a 2006os exc 525 amivel bólyázott nem kicsit ..és az első motorozáskor extrémben felugrott egy kategóriát
ezt szali is elismeri...ugye.
viszont volt olyna is aki aztán sitty sutty semmivel nem lett jobb 2t vel sem...
de pl mpi a 300as után a 350 4t vel sokat javult nagyon sokat..
főleg shárban
de van olyan aki varia 6ására sem javul...mert van....
én pl a 2004 sx 525 után vettem egy 1998as sx 380..és pl azzal nem lettem jobb
viszont sokat lehetett szerelni
bálylintal is 1cő voltunk és akkor is tönkre ment...
ez a 380as:
http://youtu.be/Zy_VIO-oPSs
pár veréb most kicsit több 2 t -t látott egy helyen és mindjárt megy a cserebere. ahelyett hogy motorozott volna inkább.
vita van a 7 millio üzem órás ktéjemről.
s bontós visszatért ! a fórumra.
a ex-király vissza akarta rakatni az öt tronfosztó haverjának a videóját én általam.
basszátok meg nem tök mindegy... mindenki menjen olyanal ami neki tetszik.... persze FOREVŐR DERBI SENDA PINK PANTER DIZÁJNAL....
jahhh és amig el nem felejtem.. csak a 2t...
4:05 szolik ur 5:20 Jarvis - s utána Otto.
Elfordulókban szerintem az egyenes nyomot keresztbe kéne szalagozni én simán továbbmentem volna egyenesen rakat helyen
Bár akkor darabokba is lejön kalapáccsal