..meg leganyézni
)
.
jo az a társaság , birom ...
pedig halgatóztam mocskossul
.
.felykamera gyanát
na ott kopol majd imputot
amerre én motorozok ott soha nincs csaj, de még ember se
)..ahova a románok lyártak1,5 évig!mint valami szent helyre...aztán jött megent a magyar különítmény..akkor már együtt szali bontós goldentút meg zari....(zari az ezer éves 380sx nyergében(1998as első kiadású sx 380-ami pontossan elellntéte volt az sx 360as egy 3 motorral azelőtti 1997es 360sx neki...fú de egy berug6atlan motor volt..mármint patakban)bálint ezt nyirta ki.... azzal hogy eljött hozzánk motorozni
az sx megmihálylot a nap végére
pedig nincsis benne hogy world out
)mircea vezetésével.. és mindenki eldőre csont nélkül felment rá...
szóval csúnyán meggyalázuk...na onnantól lettünk......na itt vannak a magyarok
nem is kérdés...
finom 18asok ott denszingeltek a füvön amig mi kajoltunk..persze kibeszélve hogy menyiket ki hányszor...még duci lyucira is volt.... (persze csak félrészeg állapotban,de akkor meg nagyon
)... .2 jelentkező
...hát alig akart elindulni a banda..10perc pihi után
mert húzott minket az idő meg beletettem fejbe nehezebb részeket...hogy legyne már valami kis aksió..ha már sár az nix...
magam...meredek..lecsúszos oldalakon.-.szépen felfelé kolbászoltam vele....mindenhol meg is lett az eredménye
)(a szemeddel láss a sziveddel érezz
)
)
bólya bólya bénuka
.
.
.hú bakker vÓtam olyan bÜszke
ekkor már tudtam ..ez hosszú pihenés lesz
...sx nyuszi öt letámasztva...és séta.. kiláyrat nézegetés...nem kerestem sokat...mire meglett a kicvezető oldalazó..ami bele a patak amazon kilyárólyába ami már csak haba a torkán...és kilyutottunk
..
.
)meg bontós is nagyon ügyes voltmert ő meg rályuk jött relativa hamar...szóval.. kb 20perc múlva már ott voltunk 4en is a 6ból...
na ekkor már tudtulk.. itt nem kell vissza menni
.
mer olyan igazi wályt fülem van...(ullyammal vályt
)
)
)
..
.
.
.
..)
..
...
még én is mert olyan szutyok meredek
)mikor A szólt hogy ówer...
mert a szuoperszupertől meg lehet úgyis úszni hazafelé...
a tegnapi nap...minden szinten...
migy épp mindenkinek jutott még és visszaértünk a kocsihoz...
ahoz hogy 100ból benne légy a legjobb elsó negyedben ahoz elég eg jó motoros..de hogy 10ben legyél..ahozz kell valami idióta agressziv állat...aki nem figyel úgy motorra mert nem kell hisz támogatott vagy van péze dögivel.. de az nem mi vagyunk...üti vágja szünet nélkül..+kiba jól is megy .. az ilyen lassú killer patakokat úgy szivja felfelé a teste mintha csak málnás szörpi lenne....és a tetején nem figyelget hogy mi van a többiekkel... csak gógógó
és za hogy még ezen felül idegbeteg is emberünk..ezen felül ez itt nem is hátrány