Írjatok_Írjatok
annyian vannak beszarás... mindenhol 4-en járöröznek... amilyen rendőrségi jármű létezik az országban az most itt a környéken megtalálhato, de az ami Alsoőrs-nél van az már a vicc kategoria...
aztán végül is toltuk a beléptető-kiléptető 1 négyzetméteren 3 rendőrös részen a bicajt... merthogy gyalog beengedtek
azok is vagy kajáltak békésen dumálgatva , vagy a csoppereiken brummogtak 10-20-as csapatokban
de tudom hogy nem igaz ..és extrémezni akar vele
Ez eléggé egyértelmű, ezért sem értettem alapból , hogy a rediturész gépen miért ilyen balfaszul van megoldva ez a dolog. Mindenáron a légszűrőházon kerestem valami csatlakozó helyet, de nem találtam. Aztán BUGIC írta, hogy a karbira van rákötve - gondoltam itt valamit félreértett- de tényleg így van
)
.Addig csináljuk amíg profi bringa lesz belőle!Meglátod, hogy ha eljosz hogy fogsz nyálazni utána,mikor ott hagylak a nyuszikával a bokorba
...Ma Lorinak ki vittem egy két meredekebb oldalon,ottt ahol én a gassal felfutok,addig a 450 wr nagyon meg kellett vadásszam,hogy felmásszon...itt nem a nyomaték kellett ma,hanem a könnyűsége és a kezelhetősége!Most ha valaki hozna 4T be valami 450 vagy 510 est vagy barmit,megköszönném és nem fogadnám el...ezek után,hogy tudom milyen motorozni az 1 el és milyen a másikkal....a többi nem érdekel,ez tetszik nekem !(fogyasztás.....)Ja es hazaérve nem voltam elfáradva,es Lori szét volt esve
2,5 ora motorozás után...effektíve menés ez!
tegnap bezéltem fészen dzsarral.. meg ugó csavezzel és ők is ugyan azt mondták
ály dont ánder sztend