csanád ne viccelj már... a bogarak mikor meglátják Viktort szembe jönni réműlten kanyarodnak másfelé... sőt még a tér is meghajlik mint a mátrixban és elhajolnak a fák bokrok...
bontós.. többi vidit lezártam...mert ezek már gyakorlatilag voltak.. a sok ismétlés az akadályokon ..meg unicsi..
majd összevágom... izgisre..és majd akkor felrakom...
Csak nem személyesen Afit vigyáz rád a szemével?
Amúgy jónak néz ki a pálya még kamerán keresztül is!
Te Vik, szoktál te szemüveget használni az erdőben?
Nem nagyon ugrik be olyan kép rólad, hogy cross-szemüvegben vagy.
Mostanság összejött minden, meg itt ez a hülye szóbeli jövőhéten és arra se volt időm, hogy fórumozzak... Nem hogy motorozzak.
Na, jelentem, az 5nyuszi eladása/cseréje sikertelen (szerencsére), megjött az eszem megtartom.. Amíg el nem adom. Ja, jut eszembe, kis flexel olyan frankó gumit csináltam... Új mintát találtam ki, mindek ide a 6napos ?!
te valamit benéztél margit. mindenki jöhet a rancára. csak te nem. vagy legalábbis nem abban a szervezésben.
részemről is az a szitu ,hogy ,ha csak veled lehet kimenni bárhova akkor sajnos inkább nem érek rá.
amúgy ranca program. 2 hét mulva hétvége. csüt pént sz vas.
csüt érkezés 11-12 felé. ebéd az alpin hotel teraszon.rálátás a csúcsokra alattunk völgy és szakadék. majd 14:00 - gylogtúra a közeli tengerszemhez nézelődés majd vissza és vacsora. este buli a centrumban .
péntek endúrózás voineasa felé majd vissza kb 100 km benzint adnak voineasaban. ebéddel.
szombat endúrózás más irányban az épűlő freeride snowboard övezet felé ultra mesebeli ürtáj. majd vissza nemzeti parkok érintésével. este parti a centumban a sifelvonoknál.
vasárnap bicajtúra a vidra tó hoz az uj szerpentinen közben ebéd egy nomád juh akolnál. majd vissza . kaja és indulás le petroseni majd déva . vacsora zamfi pizzériájában. este déván pörgés a belvárosban. hétfő hajnalban haza.
én most sem hazudtam...
bontóssal megyünk is hajtani.. ne oda ahova gyagyás szeretne..de megyünk motorozni...kerülünk egyet buckásban füvesben bordányi ec pályán...
szali az hogy szerinted durva lenen a hmi nélküled elmennénk zarándba vagy bár hova ..úgy hogy te nem jöhetnél utánunk...mert nem engedjük ogy ott gyere ahol mi...az akkor pont olyan lenne mint neked ez a rankai meneted..mert oda nem hete csak te meg még akit a misike(szia) visz...és hát abba itten mi nem férünk be..ugye
hát akkor ki a jó fej ebbe a bandában
nix gond mennyetek. .sokan a fórumról..mindenki! külön jár hajtani..csak nem sirnak egymásnak hogy mikor megyünk már .. mikor meg ő meg akkor meg a többiek nem mehetnek vele a paradisébe.. mert jó fej az ember.
.
azért nem is értem ez ta furumos sirásod...
haverokkal kell menni motorozni...és az neked ott van titokM
jaj de várom hogy hazaért oszt mesélj mi volt
jajj csak a szörnyecskés matrica megkarmolodik...
amugymeg páros szerv ... egyik csak megmarad..
mutasd a pöcsöd, fityma meg van-e még...
majd összevágom... izgisre..és majd akkor felrakom...
nem vagyok elég gyors..még fel sem rakatm de már 7en figyelnek
http://youtu.be/p1mHX8G_0YI
ugyhog most már ..fogok
mágjarakás.
http://youtu.be/0XBLiZ4rMYI
Amúgy jónak néz ki a pálya még kamerán keresztül is!
Te Vik, szoktál te szemüveget használni az erdőben?
Nem nagyon ugrik be olyan kép rólad, hogy cross-szemüvegben vagy.
Lassan-lassan átveszem a szövegeteket....hála a sok titokolvasásnak.
Mostanság összejött minden, meg itt ez a hülye szóbeli jövőhéten és arra se volt időm, hogy fórumozzak... Nem hogy motorozzak.
Na, jelentem, az 5nyuszi eladása/cseréje sikertelen (szerencsére), megjött az eszem megtartom..
http://youtu.be/uva_D0MREGs
részemről is az a szitu ,hogy ,ha csak veled lehet kimenni bárhova akkor sajnos inkább nem érek rá.
amúgy ranca program. 2 hét mulva hétvége. csüt pént sz vas.
csüt érkezés 11-12 felé. ebéd az alpin hotel teraszon.rálátás a csúcsokra alattunk völgy és szakadék. majd 14:00 - gylogtúra a közeli tengerszemhez nézelődés majd vissza és vacsora. este buli a centrumban .
péntek endúrózás voineasa felé majd vissza kb 100 km benzint adnak voineasaban. ebéddel.
szombat endúrózás más irányban az épűlő freeride snowboard övezet felé ultra mesebeli ürtáj. majd vissza nemzeti parkok érintésével. este parti a centumban a sifelvonoknál.
vasárnap bicajtúra a vidra tó hoz az uj szerpentinen közben ebéd egy nomád juh akolnál. majd vissza . kaja és indulás le petroseni majd déva . vacsora zamfi pizzériájában. este déván pörgés a belvárosban. hétfő hajnalban haza.
majd mesélek és lesznek 5 centes képek.
én most sem hazudtam...
bontóssal megyünk is hajtani.. ne oda ahova gyagyás szeretne..de megyünk motorozni...kerülünk egyet buckásban füvesben bordányi ec pályán...
szali az hogy szerinted durva lenen a hmi nélküled elmennénk zarándba vagy bár hova ..úgy hogy te nem jöhetnél utánunk...mert nem engedjük ogy ott gyere ahol mi...az akkor pont olyan lenne mint neked ez a rankai meneted..mert oda nem hete csak te meg még akit a misike(szia) visz...és hát abba itten mi nem férünk be..ugye
hát akkor ki a jó fej ebbe a bandában
nix gond mennyetek. .sokan a fórumról..mindenki! külön jár hajtani..csak nem sirnak egymásnak hogy mikor megyünk már .. mikor meg ő meg akkor meg a többiek nem mehetnek vele a paradisébe.. mert jó fej az ember.
azért nem is értem ez ta furumos sirásod...
haverokkal kell menni motorozni...és az neked ott van titokM
jaj de várom hogy hazaért oszt mesélj mi volt
http://www.zurmat.com/2012/08/...