neked csuszás vann vagy a nyomatékhatároló csuszik meg..vagy a szabadonfutód..
Menünk át trihanyba,me nem bir magával.
az van hogy brutál jó...de csak annak aki 0,5 alatt jár...0,6-0,7tle már nem forog a gumi ugy sem...és akkor a nyomást is könnyebb szabályozni ha kilóg a szelep...de akinek elfordul meg kiszakad..meg nincs lévé labdacsra...azoknak ez gyakorlatilag ..ingyé..mert azt a belsőt ami benne van azt már fel is lehet használni a szereléshez...
de ha nagyon pöpec akar lenni az ember...akkor vagy 18as vastag belső kelll...vagy 19es 4,5 colos sima belső...
ugyanis ezek 0,3..4..5 bárnál az a belső kisszelepkitüremkedés...simán ilyen nyomásnál be van húzódva a gumiba..
gyakorlatilag nem ér oda a szelepcsonk a küllőket letakaró kis gumi szalaghoz sem!
ugyhog mikor ez forog ..mert forogni fog...méghozzá szabadon...ugy lehet egy motorozás alkalmával..4-5cm is halad..de ki nem szarja le.
ha meg odaért a papucshoz.. szépen átúszik felette..legalább is a én lapos papucsaim felett ..tutti...
amúgy meg eleve úgy raktam fel hogy jó soká érjen a papucshoz...
és hogy a belsővétúőt is illetve a gumi perremét is ahol felcsúszik a felnire....szépen bekentem szilikonzsirral...igy nagyon könnyen szeelhető a dolog..még a nagyobb nyomásnál is..az ..0,5 bár...
és gumi átmérőre.. pótbelsővel együtti átmárőre...nekem a 9,0cm a jó
de szerintem.. a 8,8cm az még jobb lett volna.. mert az a kb 0,3bár..
a 9,1cm az már kicsit kemény..0,6 bár körüli...nyomásnak felele meg...mikor méár fel van szerelve ..és nézed a lapulást.. most arról az értékelkeről beszéltem...
mondom.. ez rély féle 1báron gurulóknak..full fölösleges..nehéz is szerelni..már olyna nyomásnl.. de a kisnyomásuaknak akik nem járnak kicsipődéses defektel sűrőn
.ja és ami fontos...ez ha defekt lesz javit6ó az erdőbenkicsit...a visszaszerelésnél jó ha van hozzá faja szerszám meg egy kis szilikonyzsirt a belső gumiról a peremre nem árt kenni..de működik a defektszerelés is
ja és kiszakadó szelep meg elméletileg már nem fordul6 elő