akkor jó. de a tekercseléssel megvárom a ,ha azon jo nekem is jó lesz. most én nem tudom oda elküldeni ,de lesz egy honapom amig állni fog a motor majd akkor elküldöm. vagy fél év vagy 10 év még nem tudom.
akkor holnap ráfeszülök a rezóvédőre ma megcsináltam a többi melot uj rezo stb előkészületek. holnap csak befejezem és felpakolok . viszek megint 5 liter benyát de mehetnénk egyszer ugy is hogy gyorokrol siria felé és akkor tankolnék siriában. de nekem jo a kemping is! amugy csak szolok hogy uj szelek fujnak a kempingben újra barát a motoros. szoval ha oda mennénk akkor kajálni is lehet meg tankolni is meg sokat motorozni is a sárga felé a fater patak irányában uj részeken.
nekem írtad? kimehetünk nekem csütörtöktől jó. ma felraktam egy uj rezót át kell faragnom a védőt aztán kész a vas. holnap megcsinálom . védő nélkül nem merek menni. ez a tekercselés engem is érdekelne. az enyémen is meg lehetne csinálni?
ember...
ha beszélsz bontóssal.. kimehetnénk a zarándba valamikor...p-sz-v
ma is mocskosssul megszórta az eső... http://met.hu/idojaras/aktuali...
délután 4 felé.. nagyon komoly felhőszakadás volt...szerintem a faterpatak..megent javult
felrakom a misleny traktorgumit...cska a belsőt lejjebb kell engedni...8,8..8,6cm re hogy terüljün faxául
rély.. igaza volt zsirnak..csalódik benned az ember...
menetes szar 8.8 as = menetes szár aminek a keménysége 8.8as ...nem a sima 5,6os.. aminek a szakitó szilárdsága és a folyáshatára... 500MPa és 300MPa folyáshatár hanem 800MPa és 640MPa a folyáshatár...ami gyakorlatilag dupla olyan erős...mert ne a szakitó szilárdságot nézd hanem a folyás6árt...
szóval...
ez kemyény...
10.9 az azt jelenti..ezer MPa..és 900 MPa a folyáshatár...
az már olyan kemény mint némelyik forumos felfogása..vagy helyesírása
na nem vettem semilyen agkhsit...
mert hivott zsóti....a mud-pataki barátom és adott egy telefonszámot...végül is kiderült hamar..az nem az aki nem az akit én gondoltam... ...de az aki megoldott a töltést annak a sráchnak akire akkor gondoltam....mikor mondták hogy van egy shrác aki sx 525 van ..és ventillátoros.. és közbe nix aksilya......és a gyujtást sem vett rálya...exc.. csak megtekerték valami daróttal oszt egyenirányitják valami...kis dobozba rakott dilyódákkal....ja és 7000 az egész...
azt mondják az alapjáraton is tekeri rendessen a ventit.....szóval aksi nélkül is hibátlanul
ugyhogy...7főn küldöm is... a gyujtásalaplapot ...miskolcra..és ha minden igaz...csüt- péntek haza is ér...
addig meg feltöltöm bontós agkhsilyát.. a 7végi hajtásra...már csak kapcsoló kell..meg egy 70kilós puffer tartály a aksinak a légszűrőházba....
rélymud.
az a kis menetes szar ...az 8.8as! és olyan zuhanásokat védett már ki hogy derékba törte az 50cm átmérőlyű tölgyfát.
eddig volt rálya húzva még saválló cső is hogy ne tudjon begörbülni sem..de az most leugrott...mint az régi verzióban...
csika...
direkt sem csinál6tam volna jobban...még a tuloldali telószáron is a matrica ott világit. .ide neked
te biztos lyobbat csinálsz...
de nekem ez van ..és a gyári wp hez képest ez már kibaszott jó ..ugy hogy ez nekem ér annyit mint a szali román hawery shölva 8ezer ályrós teló
akkor holnap ráfeszülök a rezóvédőre ma megcsináltam a többi melot uj rezo stb előkészületek. holnap csak befejezem és felpakolok . viszek megint 5 liter benyát de mehetnénk egyszer ugy is hogy gyorokrol siria felé és akkor tankolnék siriában. de nekem jo a kemping is! amugy csak szolok hogy uj szelek fujnak a kempingben újra barát a motoros. szoval ha oda mennénk akkor kajálni is lehet meg tankolni is meg sokat motorozni is a sárga felé a fater patak irányában uj részeken.
ha beszélsz bontóssal.. kimehetnénk a zarándba valamikor...p-sz-v
ma is mocskosssul megszórta az eső...
http://met.hu/idojaras/aktuali...
délután 4 felé.. nagyon komoly felhőszakadás volt...szerintem a faterpatak..megent javult
felrakom a misleny traktorgumit...cska a belsőt lejjebb kell engedni...8,8..8,6cm re hogy terüljün faxául
menetes szar 8.8 as = menetes szár
szóval...
ez kemyény...
10.9 az azt jelenti..ezer MPa..és 900 MPa a folyáshatár...
az már olyan kemény mint némelyik forumos felfogása..vagy helyesírása
tavaly az erzbergen is ment 2
ha egysze mennel solvaval,le sem akarnal szallni rola
http://www.rmcmotor.hu/hirek/l...
kb 300-400ft költség
mert hivott zsóti....a mud-pataki barátom
azt mondják az alapjáraton is tekeri rendessen a ventit.....szóval aksi nélkül is hibátlanul
ugyhogy...7főn küldöm is... a gyujtásalaplapot ...miskolcra..és ha minden igaz...csüt- péntek haza is ér...
addig meg feltöltöm bontós agkhsilyát.. a 7végi hajtásra...már csak kapcsoló kell..meg egy 70kilós puffer tartály a aksinak a légszűrőházba....
rélymud.
az a kis menetes szar
eddig volt rálya húzva még saválló cső is hogy ne tudjon begörbülni sem..de az most leugrott...mint az régi verzióban...
csika...
direkt sem csinál6tam volna jobban...még a tuloldali telószáron is a matrica ott világit.
te biztos lyobbat csinálsz...
de nekem ez van ..és a gyári wp hez képest ez már kibaszott jó
zsoti...még1szer köszi
Meg tudnád nekem mondani,hogy a Berg 2010 fx 450 ben milyen kuplunglamella van?Megegyezik vmelyik Ktm-mel?
köszi
Mult kor ajanlottam volna 2m ft erte,es nem adta el.