mert én ott sem voltam...
..inkább a 0,5...0,6
A kuplung hisztim nem oldodott meg nagyon,visit mint a kis kurva ha 2 vagy 3 ba megcsusztatom rendesbol,felugrasnal vagy csusztatasnal.....de hadd visitson a kis kurva, le sem szarom mar ott tartok.Ha kell lamella cserelem,de eddig ok.
,es a mi legnagyobb szopas hogy olaj is
...
.mint bármilyen elszivóventi sziv
...
...
a töltötekercses venti
hála zsótinak...
meg van egy 20asból...
.csóróéknál
)
..
hogy ott ahol mindenki végig megy 2...3...de még a másodosztály is...5 perc alatt...és még egy babakocsi nő szoptatós idővel együtt sem tölt el többet 10 percnél...
....hol a retekbe inditanának ha nem ott
élményekkel
..de neki már akkor fortyogott a gasgasz mikor még 2008-9 ben ide járt hozzánk...és akkor még a mieink...azt sem tudták mi az hogy ..rotyog a water...mióta ezek racerkodnak ..azóta gond ez..mert előttem mindég sokat pihentünk..és nem fortak meg a mocskok...de most hogy nem hagyjuj fel...igy ez a probléma halmozottabban jelentkezett...ezért megoldást kellett produkálni...
mert mint mondtam a boltból már felvásárolták az összes belsőt 3 7 alatt
)hát ök már benne vanak a gyári labdacs árban
)
ebből kettőt megég csak csak...de ha a szelep is kiszakad.. akkor meg
szerelni sem kell.. bár frirálydomon van véletlen! egy tartalék vékony 18as belső
Azok a buzik azzal szórakoznak egy ideje, hogy az utcán sétáltatják a pitbulljukat és ha nem tetszik nekik a pofád, akkor rád uszítják, persze oldott pórázzal és szájkosár nélkül. Most egy kiskutyát szétkapott meg egy 14 éves kislányt megkapott, ő kórházba van.
A rendőröket persze értesítettük, de úgy is megússzák.....
robogos ventillátor vizállo és pár ezer ft